Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Postkolonialistinen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Postkolonialistinen kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Postkolonialistinen kirjallisuus

Ylempi korkeakoulututkinto on jatkotutkinto, joka keskittyy laajentamaan oppilaiden ymmärtämistä kaiken, mitä he oppivat perusopetuksensa aikana. Mestarin ohjelma kestää tyypillisesti kaksi vuotta, mutta se vaihtelee henkilöstä toiseen ja kenttäkentältä.

Mikä on Postcolonial Literaturen Master? Tämä ohjelma kattaa sekä perinteiset että uudet alkeet amerikkalaisesta ja eurooppalaisesta kirjallisuudesta. Opiskelun aikana opiskelijat voivat lukea lisää, analysoida ja tulkita suuria kirjoittajia, kuten Shakespearea ja Dickensia, Ayn Randia ja Toni Morrisonia. Kurssit voivat keskittyä itse teosten analyysiin ja tulkintaan, tai ne voivat keskittyä enemmän luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden teorian viimeaikaiseen kehitykseen. Oppilaita voidaan rohkaista tutkimaan, kuinka suuret kirjalliset teokset heijastavat siirtomaavallan kokemusta sekä miten he voivat vaikuttaa globaaleihin ilmiöihin, kuten diasporaan, kansallisuuteen ja maahanmuuttoon.

Kirjallisuustutkinnon suorittaneilla on taipumus hallita monia toivottavia piirteitä, mukaan lukien kyky analysoida sisältöä perusteellisesti ja saada aikaan perusteltuja johtopäätöksiä, vahvoja viestintätaitoja (sekä kirjallisia että suullisia) ja erinomaista huomiota yksityiskohtiin. Oppilaat ovat myös taipuvaisia ​​ymmärtämään ja myötätuntoa kulttuureille, jotka eivät ole omaa. Jokainen näistä ominaisuuksista voi osoittautua hyödylliseksi sekä ammatillisissa että henkilökohtaisissa pyrkimyksissä.

Mestarin tutkinto vaihtelee suuresti hinnan ja riippuu useista tekijöistä. Sijainti, kesto ja koulutus (verkko tai offline) vaikuttavat kaikki ohjelman lopullisiin kustannuksiin.

Postkolonialistisen kirjallisuuden tutkinnon suorittaneilla on yleensä kokemusta monista jännittävistä tehtävistä ja että heillä on suuri kysyntä monilla aloilla. Valmistuneet voivat tulla opettajia, professoreita, toimittajia, kirjoittajia, markkinointiasiantuntijoita, apurahoja, ehdotuksia kirjoittajia, mainoslehtisiä ja tutkijoita. Monet pyrkivät löytämään uran täyttymistä julkaisuyritysten, mainostoimistojen, markkinointiyritysten, sanomalehtien ja verkkosivujen kehittämisyritysten kanssa.

Monet laitokset tarjoavat tutkintoja postkolonialistisessa kirjallisuudessa. Online-ohjelmat ovat yhä suosittuja, koska ne tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.