Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Muoti Asustesuunnittelu Jalkinemuotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Muoti
  • Asustesuunnittelu
  • Jalkinemuotoilu
Opintoalat
  • Muoti (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Muoti Asustesuunnittelu Jalkinemuotoilu

Maisterin tutkinto on ainutlaatuinen koulutus tilaisuus, jossa opiskelijat voivat saada tietoa tietystä aiheesta alue. Useimmat opiskelijat ilmoittautua tämäntyyppisen ohjelman päätyttyä perusopetuksen. On olemassa useita erilaisia ​​kursseja ympäri maailmaa.

Mikä on Master Shoe Design? Tämä on erikoistunut ohjelma muoti ennakkoluuloton opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita saamaan lisää tietoa jalkineet. Jotkin ohjelmat myös opettaa käsilaukku ja lisälaite suunnittelu. Nämä tuotteet kulkevat usein käsi kädessä maailman muodista, niin ottaa pohjalla molemmissa oppiaineissa on usein hyödyllistä. Useimmat ohjelmat tarjoavat opiskelijoille koulutusta historiaa kengät, teknologia mukana suunnittelussa jalkineiden ja eri kehitysvaiheissa. Opiskelijat kiinnostunut tämän tyyppinen koulutus kestää yleensä luokkiin kampuksella.

On useita etuja opiskeluun jalkineiden edistyneellä tasolla.Yksityishenkilöt voivat saada erikoistaitoja auttaa heitä enemmän menestystä muotialalla. Lisäksi kengät ovat erittäin suosittuja. Siksi ihmiset tämän tyyppinen tausta on usein enemmän mahdollisuuksia työhön.

On yliopistoissa eri puolilla maailmaa, jossa opiskelijat voivat saada maisterin tutkinto. Kustannukset tämän kehittynyt aste riippuu erityisohjelman ja koulu. Lisätietoja ovat tyypillisesti saatavilla ottamista toimistoon.

Ihmiset, jotka valmistuu Master Shoe malli on useita mahdollisuuksia muotialalla. Jotkut ihmiset menevät tulla suunnittelijoille. He luovat oman kenkämalliston ja käsilaukkuja. Toiset työskentelevät suunnittelu tai tuotekehityksen merkeille tai valmistajille. Riippuen skillset ja kiinnostusta, jotkut ehkä mieluummin työskennellä myynnin ja visuaalisuus jalkineet. Toiset saattavat keskittyä tiukasti kehittämiseen ja logistiikka tuotteen.

Voit katsoa verkossa löytää maisteriohjelman, joka auttaa sinua etukäteen taitojasi. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.