Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Japanin kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kielet
 • Japanin kieli
Opintoalat
 • Kielet (11)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Japanin kieli

   Niille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon ja haluavat jatkaa opintoja akateemisella alueella tai saada korkeamman ammattipätevyyden tiettyyn uraan pääsemiseksi, maisterin tutkinto tarjoaa näille mahdollisuuksille. Se on lähtökohde jatkotutkintoihin.

   Mikä on japanilaisen mestari? Tämä tutkinto kutsuu opiskelijoita tekemään jatko-opintoja japanilaisella kielellä, jolla on pääsy tutkimus- ja opetusresursseihin. Opintoihin voi sisältyä japanilaisten kielten tekstejä ja klassista japanilaista lukua ja kääntämistä. Painopiste on tyypillisesti kielen ja kulttuurin ymmärtämisen edistämisessä, mukaan lukien kirjallisuus, filosofia ja historia. Ohjelmat voivat koskea myös japanilaista suullista ja kirjallista viestintää, kielten opetustapoja, kaksikielisyyttä, fonetiikkaa sekä kasvattajien suunnittelua ja politiikkaa.

   Opiskelijat jatkavat japanilaisen maisterin tutkintoa ensisijaisesti parantaakseen japanilaisen kielen hallintaa ja syventämään opintojaan japanilaiseen kulttuuriin. He voivat terävöittää suullisia ja kirjallisia viestintätaitojaan, oppia tehokkaita opetusmenetelmiä ja hioa heidän tutkimuskykyjään.

   Japanilaisen maisterin opiskelun kustannukset vaihtelevat ohjelman pituuden, oppilaitoksen ja alkuperämaan mukaan. Tämän alan tutkinto voi kestää kahta tai neljä vuotta ansaitakseen.

   Ylioppilas japanilaisissa ohjelmissa voi tulla japanilaisen kielen, kulttuurin ja yhteiskunnan asiantuntijoita. He ovat usein erittäin päteviä ja koulutettuja opettamaan japanilaisia ​​eri tasoilla. Akateemiset urat opettajina ja tutkijoina ovat todennäköisin vaihtoehto, kun tohtorintutkinnot ovat seuraava vaihe master-tutkintojen suorittamisen jälkeen. Muita työvaihtoehtoja voivat olla neuvonantaja korkeakoulutason kansainvälisille ulkomailla opiskeleville ohjelmille tai japanilaisille kielipalveluille ja työpaikoille yrityksissä, joissa japanilaista sujuvuutta tarvitaan.

   On online- ja henkilökohtaisia ​​kampusohjelmia, joilla on kokopäiväisiä ja osa-aikaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä maailmanlaajuisesti aikataulustustarpeiden tyydyttämiseksi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.