Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Johtotason henkilöstöhallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
  • Johtotason henkilöstöhallinto
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Johtotason henkilöstöhallinto

Työvoiman jos työntekijät on kriittinen onnistumisen yritysten. Valtion virastot ovat myös kilpailevat houkutella ja pitää pätevimmät henkilökunta, minkä vuoksi järjestöt tarvitsevat kehittyneitä taitoja joilla Master Executive Human Resource Management tutkinto.

&nbsp

Mikä on Master Executive Human Resource Management? Se on jatko-tutkinto, joka edelleen kehittää taitoja henkilöstöammattilaisten. Nämä ohjelmat tarkastella organisatorisia kysymyksiä yritykset kohtaavat ja valmistaa opiskelijoille strategioita voittaa haasteita. Opiskelijat kattaa aiheet liittyvät työlainsäädäntöön, sopimukset ja hyöty paketteja kuin he tutustuvat ohjelmistot ja organisaatiorakenteet käytetään yleisesti suuryritykset. Muita aiheita Tutkimukseen voidaan liittää unionization, henkilökunnan koulutus ja kansainvälinen työ trendejä. Erikoistuminen on usein mahdollista, ja jotkin näistä ohjelmista keskittyvät erityisesti työvoiman ongelmiin ainutlaatuinen teollisuuden.

&nbsp

Kuten monet jatko opintoja, nämä ohjelmat parantaa viestintää ja johtajuutta valmiuksia opiskelijoille. Valmistuneet ovat hankkineet tarvittavat taidot motivoida työntekijöitä ja ratkaista konflikteja. He oppivat myös tunnistamaan päteviä työnhakijoita täyttämään uusia kantoja. Pidemmälle vietynä nämä valmistuneet pystyvät luomaan vuokraamalla kampanjoita ja neuvoja huipputason avainhenkilöt mahdollisia strategioita täyttämiseen organisaation henkilöstön tarpeisiin.

&nbsp

Kustannukset Master Executive Human Resource Management tutkinto vaihtelee laitoksen. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä kouluihin he ovat kiinnostuneita erityisiä tietoja maksuista ja opetusta.

Suoritettuaan yksi näistä ohjelmista, valmistuneet voivat olla pätevä ottamaan johtotason rullaa henkilöstöhallinnon osastot mitään laajamittaista organisaatiossa.Taidot näiden ammattilaisten sovelletaan monilla eri toimialoilla ja talouden aloilla. Jotkut voivat erikoistua henkilöstötarpeen tiettyjä aloja tai alueita. Kansainväliset yritykset myös vuokrata huipputason henkilöstöresurssien asiantuntijoita hallita ongelmiin siirtotyöläisiä.

&nbsp

On tärkeää alkaa harkita kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja täydennyskoulutuksen mahdollisimman pian. Executive ohjelmat ovat usein suunniteltu erityisesti työskentelevät ammattilaiset ja tarjoaa monia hyödyllisiä verkkokurssin. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.