Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Johdon rahoitus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
  • Johdon rahoitus
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Johdon rahoitus

Raha on rasva, joka pitää hammaspyörien teollisuuden käännekohta. Se on voimavara, että kaikki yritykset ovat riippuvaisia ​​tutkia markkinoilla, tuottaa tavaroita ja maksaa työntekijöilleen. Ammattilainen Master Executive Finance palvelee yrityksiä opastusta ja oivalluksia tarpeen käyttää arvokasta raha varat tehokkaasti.

&nbsp

Mikä on Master Executive Finance? Se on kehittynyt aste sopivin niille, joiden etua Taloustieteiden. Aikana opintojen, oppilaita katsomaan erilaisia ​​strategioita yritykset käyttävät rahoittaa hankkeita ja hallita kassavirta. Opiskelijat opetetaan arvioimaan, miten raha liikkuu läpi organisaation ja vaikutus, että rahoitus strategiat olla toivottu tulos. Eri pääoman lähteet ja tekniikoita ja välineitä käytetään seurata ja järjestää näitä varoja käsitellään myös.

&nbsp

Valmistuneet ymmärtää, miten numerot kaikki yhdessä ja kehittää kriittistä ajattelua, matematiikan ja kirjanpito taitoja. Ne opetetaan pohtimaan, kuinka taloudellisia kysymyksiä vaikuttavat elämään työntekijöiden ja osakkuusyritysten liittyvät liiketoiminnan yritys. Opiskelijat saavat tietoa yhteisen pankki- menettelyistä ja strategioita he tutustuvat liikejuridiikkaan ja eettisiä käytäntöjä. Jotkut ohjelmat jopa painottavat käyttää näitä taitoja ratkaista modernin globalisaation ongelmia.

&nbsp

Eri yliopistojen on erilaiset kustannukset opetusta ja maksuja. Opiskelijat kiinnostunut oppimaan lisää tulee ottaa yhteyttä tunnustukset Organisaatio he ovat kiinnostuneita lisätietoja.

&nbsp

Ansaita Master Executive Finance valmentaa johtotehtäviin. On tavallista työllistyä pankit, vakuutusyhtiöt ja sijoituspalveluyritykset, mutta taidot ovat sovellettavissa useilla toimialoilla ja sektoreilla.Ne voivat löytää työpaikkoja johtajia tai konsultteja mistään suuren mittakaavan yritys. Valtion virastot myös taloudellisia kantoja täyttää ja voi palkata tutkinnon johtaa hankkeita tai arvioida rahoituksen erityisiä ohjelmia.

&nbsp

Opiskelijat tulisi harkita vaihtoehtoja huolellisesti. Executive koulutusohjelmat ovat usein suunniteltu vastaamaan tarpeisiin työskentelevät ammattilaiset. Online työselostus tarjoaa laadukasta koulutusta, joka on helposti saatavilla niille aikataulutus tai maantieteellisiä haasteita. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.