Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Johtotason markkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
  • Johtotason markkinointi
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Johtotason markkinointi

Master-ohjelmat ovat yleensä suunniteltu auttamaan henkilöitä, jotka ovat jo valmiiksi opintonsa niiden tietyllä alalla. Monissa tapauksissa ohjelmat on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat edistää uraansa tehostamalla osaamisen ja edistämällä syvempää ymmärrystä asioista he kohtaavat työpaikalla.

&nbsp

Mikä on Master Executive Marketing? Tämä edistyksellinen tutkinto edustaa erittäin keskittynyt keskittyminen johtajuutta avoimen viestinnän ja ihmissuhteiden. Ammattilaisille, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan oppii arvioimaan omaa käyttäytymistä ja säätää niiden johtamistapoja, jotta he voivat kehittää tehokkaita suhteita liiketoiminnan ikäisensä ja työntekijät. Ohjelma kattaa myös tehokkaita menetelmiä käsitellä konflikteja työpaikalla.

&nbsp

Päätökseen tämän ohjelman voi valmistella tutkinnon tehokkaammaksi johtajia. Tutkinnon voi soveltaa periaatteita he oppivat niiden nykyisten työpaikalla.Kasvaneen käsitys syitä työmaan ongelmista, henkilöt, jotka ovat lopettaneet tämän jatko-ohjelma ovat valmiita parantamaan lähtöön ihmisiä he valvovat. Muita etuja Ohjelma sisältää enemmän itsetuntemusta, kyky rakentaa ammattilaisten suhteita, ja täysin kehittynyt johtamistaitoja.

&nbsp

Osallistumismaksut maisteriohjelman keskittyi executive markkinointi voi vaihdella melkoisesti yhdestä koulusta toiseen. Yksi syy tähän on, että oppilaitokset sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Opiskelemaan tulee ottaa yhteyttä kouluihin erikseen opetusta aikataulut ja siihen liittyviä maksuja.

&nbsp

Tämä erityisesti ohjelma on tyypillisesti suunnattu ammattilaisille, jotka ovat jo ansainneet positiot ylimmän tason johtajat tai yritysjohtajat. Päätyttyä ohjelman, valmistuneet voivat jatkaa nykyisessä asemassa suurempaa menestystä.He saattavat myös huomata, että levittämisen jälkeen heidän hiljattain kehittänyt osaamista he tulevat saamaan edelleen etenemisen kautta johtoporras valitsemaansa teollisuudelle.

&nbsp

Johtajat, jotka haluavat parantaa johtamistaitoja löydät lisätietoja ohjelmalistassa täyttämällä oheisen lomakkeen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.