Keystone logo

15 Maisteri Ohjelmat sisään Julkaisutoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
  • Julkaisutoiminta
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Julkaisutoiminta

Maisterin tutkinto on akateeminen nimitys suodaan niille, jotka aikataulun työselostus tietyn alan ja läpäistyään ohjelman. Maisteriohjelmat tyypillisesti rakentuvat koulutuksen perusta hankittu liittyvän kandidaatin tutkinto-ohjelman.

Juuri mitä on Master Publishing? Tämä kattava koulutusohjelma tarjoaa vankan koulutuspohjaa lähes kaikilla kustannustoiminnan alueilla, mistä historiallinen katsaus teollisuuden huolellinen tarkastelu uusiin teknologioihin. Opiskelijat tällaiseen ohjelmaan pitäisi odottaa tarkastella laaja valikoima sekä perinteisiä ja sähköinen julkaisutoiminta näkökohdat, ja lisähuomiota annetaan usein etiikka, toimituksellisen suunnittelu, tekijänoikeuslakeja ja huomioista ja yleinen markkinointi ja liiketoiminnan käytäntöjä. Jotkin ohjelmat korostavat saavuttaa korkeampia roolit kustannusalalla, ja taipumus keskittyä esimerkiksi budjetointi, sopimusneuvottelut ja taloustieteen, mm.

Opiskelijat, jotka läpäistyään saada Master Publishing pystyvät yleensä komento korkeampia palkkoja kuin kandidaatin tutkinto-tilan uran kilpailijoita, ja myös tyypillisesti palkkasi yli, ja pystyy turvaamaan ylemmäksi kuin tilalla lievemmästä.

Ei ole asetettu kustannuksia saamiseksi maisteriksi julkaisu. Lukukausimaksut kustannukset vaihtelevat huomattavasti kouluittain ja ohjelmakohtaisesti perustuu tekijöihin, kuten arvostusta toimielimen ja missä, maantieteellisesti, ohjelma on tarjolla, joten ota yhteyttä kunkin koulun kiinnostaa saada tiettyjä opetusta tietoa.

Onnistunut valmistuneet näistä ohjelmista ovat valmiita hyväpalkkaisia ​​työtä eri tehtävissä ja aloilla. Monet valmistuneet mennä löytää työtä kuin toimittajat, liike-elämän ammattilaiset, markkinoinnin ammattilaisia ​​tai suunnittelijat, toiset haluavat keskittyä teknologian puolella teollisuuden ja turvallisen työn IT-tai teknistä kapasiteettia.

Jos maisterin tutkinto julkaisu on jotain haluat tietää lisää, tarkistaa valtava koulutusmahdollisuuksia saatavilla kautta laajan maailmanlaajuisen tietokannan ohjelmia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.