Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Julkinen sektori 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Julkinen sektori
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Julkinen sektori

Kandidaatin tutkinnon ja tohtorintutkinnon välinen askel, master-tutkinto on jatko-opintosuoritus, joka kestää yleensä kolme vuotta. Opiskelijat, jotka saavuttavat tavoitteensa päällikön ansaitsemisesta, voivat löytää, että heillä on paljon enemmän mahdollisuuksia kuin ne, jotka eivät.

Mikä on hallituksen päällikkö? Tämä tutkinto tarjoaa yleensä opiskelijoille laajaa osaamista, kun he oppivat sosiaalisten instituutioiden tutkimista, mukaan lukien uudistumisalueiden tutkiminen ja muutoksen aikaansaaminen yhteiskunnassa. Yksilöt voivat oppia käytännön ja teorian politiikasta ja päätöksenteosta. Jotkut oppilaitokset antavat opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua esimerkiksi poliittiseen viestintään, turvallisuustutkimuksiin tai demokratiatutkimuksiin ja hallintoon.

Opiskelijat, jotka hankkivat maisterin tutkintohallinnon oppia erilaisia ​​taitoja, kuten kyky tunnistaa ja analysoida ongelmia ja sitten luoda tehokkaita ratkaisuja, jolloin monipuoliset yksilöt, jotka voivat luoda kilpailukykyisiä jatkuu. Monilla opiskelijoilla on vahva työhallinnon, talouden, tilastojen ja politiikan analyysi. Tutkinto voi opettaa yksilöitä puhua tehokkaasti julkisesti, kuunnella aktiivisemmin ja hallita paremmin aikaa.

Ei ole määriteltyä numeroa, jolla kuvataan hallituksen palkkaluokan ansaitsemisen kustannukset. Yleensä jokainen oppilaitos laatii oman hintansa luottotunnilta ja jokaisella maalla on omat lakinsa siitä, kuinka paljon kollegio voi veloittaa. Apurahojen ja apurahojen mahdollisuus voivat myös muuttaa hintaa.

Ansaita maisterin tutkinto hallitus tarjoaa erilaisia ​​uran polkuja valmistuneille. Jotkut voivat käydä ilmeisinä urapolkuina, kuten lobbaajana tai poliitikkona. Toiset voivat halutessaan toimia henkilöstöjohtajana, taloustieteilijöinä tai poliittisina tutkijoina. Toiset taas voivat opettaa hallitusta keskiasteen tai keskiasteen jälkeisessä koulutustasossa opettajina tai professoreina. Olipa valtion virasto, yliopisto tai yksityinen yritys tai yritys monia mahdollisuuksia runsaasti.

Korkeakoulut, yliopistot ja muut postsecondary oppimistehtävät voivat tarjota hallitukseen liittyviä päällikön ohjelmia kaikkialla maailmassa. Ne, jotka haluavat etätyötä, voivat myös osallistua verkko-opetukseen monissa tapauksissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.