Keystone logo

61 Maisteri Ohjelmat sisään Jumaluusoppi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Jumaluusoppi
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (61)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Jumaluusoppi

Maisterin tutkinto on jatkotutkinto, joka auttaa opiskelijoita löytämään uran heidän tutkimuskohde. Tutkinnon voi ansaita yliopistoissa ympäri maailmaa, ja se kestää yleensä kahdesta neljään vuotta, ohjelmasta riippuen.

Mikä on Master Divinity? Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat ministeri kirkossa. Valmistuttuaan opiskelijoilla tulee olla syvä ymmärrys kirkon ja sen tehtävän, toimivaltainen Raamatun kreikan tai heprean, ja on sitoutunut kehittämään hengellistä kypsyyttä muut samoin kuin itse. Core aiheita yleensä ovat teologinen, käytännön ministeriö, ja eksegetiikan. Muut kurssit voivat olla Hermeneutics, Vanhan ja Uuden testamentin perustukset, helluntailainen tutkimukset, kristillinen etiikka, periaatteet ja käytännöt opetuksen sekä tutkimus- ja raporttien kirjoittamista.

Yksilöt, jotka harjoittavat jumaluus tutkinnon etu rakentamalla ammattitaitoa pystyä johtamaan kirkon ja seurakunnan.Niillä on myös kyky käyttää teologian periaatteisiin tehdä itsenäisesti muodostettu tuomioiden moderni kysymyksistä yhteisössä.

Kustannukset ansaita jumaluus aste vaihtelee paikasta toiseen. Sijainti koulun ja kesto Ohjelman tekijä tulee kustannuksia. Opiskelijat, jotka haluavat tietää tarkalleen, mitä opetusta ja palkkiot on otettava yhteyttä kouluihin suoraan.

On olemassa useita uramahdollisuuksia yksilöiden Master Divinity. Näkymät sisältäisi ministerit, opettajia, ja johtajia eri pastoraalinen yhteyksissä. Kirkot ja temppelit ovat joitakin vaihtoehtoja työhön, kuten myös terveydenhuollon asetuksia, kaupallisille organisaatioille, ja laitoksille. Jotkut valmistuneet haluavat olla Pastorit vankiloissa ja sairaaloissa, kun taas toiset voivat halutessaan tulla professoreita.

Aloita ministeriö koulutuksen heti käyttämällä meidän tietokantaan.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.