Keystone logo

58 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Kääntäminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Kääntäminen
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (58)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Kääntäminen

Maisterin tutkinto on akateeminen tutkinto, joka voidaan toteuttaa päätyttyä perustutkintoa astetta. Master in Translation on hyvä valinta niille, jotka ovat kaksikielisiä ja haluavat tehdä uran pois.

Mikä on Master in Translation? Tämä opinto on suunniteltu valmentamaan taitavia kaksikielisiä ja kielitaitoinen opiskelijat työskentelemään kääntäjänä. Opiskelijat rakentavat tekniset, kielelliset ja ammattitaitoa, ja saada kokemusta kautta harjoittelupaikkoja. Käännös ohjelmat vaihtelevat, mutta useimmat yhdistää lähiopetusta ja laboratorio esittelyn rakentaa monipuolisia viestintätaitoja. Opiskelija oppii tietokoneen sovelluksia, terminologian, projektinhallinnan taitoja, ja miten tehokkaasti ja tarkasti käännöksiä.

On useita etuja niille, joilla Master in Translation. Se altistaa opiskelijat erilaisia ​​kulttuureja ja ihmisiä, ja he pystyvät neuvottelemaan ja luoda reittejä merkityksen ristiriitaisia ​​puolin.Opiskelijat oppivat harjoittaa poliittisesti, eettisesti ja luovasti erilaisten ihmisten kanssa.

Koska maisterin tutkinto käännös on suunnattu opiskelijoille eri maista, on olemassa useita ohjelmia tarjotaan ympäri maailmaa. Kesto erityisohjelmien sekä sijainti, tulokset eri kustannuksia. Voit selvittää tarkalleen, kuinka paljon koulun kustannuksia, ota yhteyttä ottamista osasto suoraan.

Master in Translation valmentaa useita uran kaikkialla maailmassa. Valmistuneet ovat taitavia kääntäjiä ja tulkkeja, ja siellä on suuri kysyntä niitä monilla eri aloilla. Riippuen etuja, tutkinnon voi johtaa uran laki, politiikka, talous, hallinto, johto, lukutaito, liike, tai lääke.

Niille, joilla on varattu elämää, ajatellut ansaita maisterin tutkinnon voi tuntua ylivoimainen. Kuitenkin monet koulut tarjoavat nyt mahdollisuuden ottaa enemmistön luokat verkossa.Tämä joustavuus mahdollistaa paljon enemmän opiskelijoita ansaita määrin omasta aikataulusta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.