Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Köyhyyden tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Yhteiskunnallisen kestävyyden tutkimus
  • Köyhyyden tutkimus
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Köyhyyden tutkimus

Suorituskyvyn saavuttaminen voi avata ovia korkeampiin palkkatyöhön, jolla on korkeatasoiset tehtävät. Vaikka edellytys on kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto itse kestää vain 1-2 vuotta loppuun.

Mikä on maisteri köyhyystutkimuksissa? Opiskelijat, jotka haluavat hakea tätä tutkintoa, voivat keskittyä energiaansa kursseihin, jotka kattavat politiikan, yhteiskunnallisen muutoksen, kehityksen talouden ja monien muiden. Niille opiskelijoille, jotka haluavat analysoida maailmanlaajuista kehitystä ja kuinka köyhyys sidotaan, tämä tutkinto voi olla sopiva. Kurssilla pyritään usein auttamaan oppilaita ymmärtämään kehitysmaiden haasteet ja miten he voivat vastata haasteisiin.

Opiskelijoille, jotka etsivät maisterin tutkintoa köyhyyttä koskevissa opinnoissa, he saavat mahdollisuuden kehittää uutta yhteiskunnallista tietoisuutta ja ymmärtää miten toimia yhdessä muiden kanssa ryhmätyössä, jotka molemmat voivat auttaa heitä ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässään. Lisäksi heille voidaan antaa taitoja ajatella kriittisesti maailman taloudellisia ongelmia globaalin objektiivin kautta.

Master-tutkintojen kustannukset riippuvat yleensä siitä, missä olet ja missä laitoksessa aiot osallistua. Opintojakson pituus myös tekijöitä hinnoittelussa.

Köyhyyden oppimisen tutkinto voi valmistaa opiskelijoita erilaisiin uramahdollisuuksiin talouden ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden aloilla. Maisteritason koulutuksella he voivat tulla uraan köyhyyden tutkijoiksi. Tutkijoiden tavoitteena on kehittää politiikkoja, jotka voivat lievittää köyhyyttä ymmärtämällä köyhille vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi tutkinnon suorittajat voivat hakea kansainvälisen sosiaalityöntekijän asemia, auttaa vähemmän onnellisia maailmanlaajuisesti ja tehdä yhteistyötä säätiöiden kanssa köyhyyden vähentämiseksi ja yhteisöllisten asioiden käsittelyyn. Makrotasolla monet voivat löytää työtä yhteisön kehittäjänä houkuttelevana. He voivat osallistua yhteisön järjestämiseen ja sosiaaliseen suunnitteluun.

Köyhyyden oppimista korostavat ohjelmat löytyvät monilta eri yliopistoilta. Jos et asu riittävän lähelle, online-luokat voivat olla sinua varten. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.