Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Kaivostekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Yhdyskuntatekniikka
 • Kaivostekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (27)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kaivostekniikka

  Maisterintutkinto vaatii yleensä noin kaksi vuotta. Se on erinomainen tapa oppia lisää valitsemansa ja lisätä työllisyyttä valtakirjaa. Nämä korkeakouluohjelmat vaativat usein opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkinto edellytyksenä.

  Mitä on Master Mining Engineering? Tällainen tutkinto avulla opiskelijat voivat oppia lisää prosessin luonnonvarojen hyödyntämisen sekä miten maksimoida tehokkuus, tuotanto, ja kestävyys. Opiskelijat yleensä oppia periaatteita tekniikan sekä niiden soveltamisesta sisällä kaivos yhteydessä voidakseen suunnitella ja kehittää välineitä, prosesseja ja tekniikoita. Ne voivat tutkia erilaisia ​​insinöörin alalajeja, mukaan lukien mekaaninen, kemiallinen, sähkö-, geofysiikan, tietokone ja järjestelmien suunnittelu.

  Mitä etuja ovat saatavilla niille, jotka tutkinnonsuoritusoikeus tällä alalla?Monet opiskelijat toteavat, että tutkimus tekniikan avulla he voivat hioa kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisu, analysointi, suunnittelu ja matemaattisia taitoja. Lisäksi maisterin tutkinto voi olla erittäin hyödyllistä työtä metsästää.

  Jotka etsivät kaivosinsinööritoiminta ohjelma tulee muistaa, että lopullinen hinta määrin vaihtelee eri ohjelmissa. Opiskelijoiden pitäisi tehdä perusteellinen taloudellinen tutkimus ennen päätöstä ilmoittautua missä tahansa laitoksessa, ottaen huomioon aineiden hinnat, ylimääräisiä maksuja ja opetusta säädöt.

  Monet työpaikat ovat avoinna tutkinnon kaivosinsinööritoiminta. Monet opiskelijat mennä töihin kaivos- ja resurssien kaivosyritysten, vaikka jotkut haluavat ottaa asemiin tutkimusryhmät tai sääntelyvirastojen. Valmistuneet voivat tulla suunnittelijat, johtajat, insinöörit, analyytikot, konsultit, ja enemmän; ne voivat myös halutessaan jatkaa opintojaan ansaitsemalla PhD insinöörin tai liittyvä kurinalaisuutta.

  Jos luulet haluat jatkaa kaivosinsinööritoiminta maisterin tutkinto, voit aloittaa täältä. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.