Keystone logo

29 Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Maataloustiede Kalatalous ja vesiviljely 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Biotieteet
  • Maataloustiede
  • Kalatalous ja vesiviljely
Opintoalat
  • Biotieteet (29)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Maataloustiede Kalatalous ja vesiviljely

Maisteriksi vesiviljelyn ja kalastuksen on opiskelijoille, jotka haluavat pelata ammatillinen rooli globaalin laajentumisen vesiviljelyn. On uramahdollisuuksia maailmanlaajuisesti vesieliöille kasvatus, luonnonvarojen hallinta, tutkimus, konfliktien ratkaisuun ja enemmän.

&nbsp

Opiskelija voi ihmetellä, mitä on Master vesiviljelyn ja kalastuksen? Tämä edistyksellinen tutkinto valmistelee yksilön rakentaa uraa mitä on tulossa merkittävä puoli monissa kansainvälisissä talouksissa. Se on opinto tarkoitus rikastuttaa opiskelijan ymmärrystä tasapaino elintarviketuotannon ja vedessä realiteetit. Across monissa osissa Aasiaa ja muilla alueilla maailmassa, vesiviljely voi olla kriittinen siirtymässä väestön pois riippuvuutta liikakalastetusta resursseja. Opiskelija oppii arvioimaan herkkä villi resursseja suojellakseen heitä liikakalastus, teollisuuden jätteitä ja saasteita.Tutkimukset ovat myös ravitsemus ja rehujen tekniikat, veden laatu, rannikkoalueiden hallinta, kosteikkojen ekosysteemien, siementuotanto ja matkailua.

&nbsp

Niistä eduista maisteriksi vesiviljelyn ja kalastuksen on eräänlainen uusinta tietoa teknologian ja lähestymistapoja elintarviketuotannon ja luonnonvarojen säilyttämistä, jotka ovat muuttumassa kestävän kasvava dynamiikka kaikkialla maailmassa. Tutkinnon voi aloittaa opiskelija uran, joka ulottuu kansainvälisten rajojen ja voivat parantaa elinympäristöjen ja elintarvikkeiden resursseja yhteisöille ympäri maailman.

&nbsp

Maksut ja opetusta kehittynyt aste voi vaihdella eri ohjelmissa. Ota hakutoimistopalvelut koulun valinta Yksityiskohdat maksua ja opetusta aikataulut.

&nbsp

Työpaikat vesiviljelyn ja kalatalouden vaihtelevat tutkimus ja kehittäminen viljeltyjen lajien konsultointi kasvuun ja kestävyyteen yksityiseen ja ei-valtiolliset järjestöt.Ammatit kuuluvat kasvatus, hautomo teknikko, luonnontieteet teknikko, äyriäisten culturist Vesieläinten terveyttä koordinaattori tai kalaa tutkimusassistentti. Maisterin tutkinto antaa syvällistä taustaa ja ymmärrystä tehokkaaksi tehtävissä ministeriöiden, tutkimuslaitosten ja kansainvälisen matkailun toiminnot.

&nbsp

Aloita matkasi palkitsevan uran laajeneva tänään käynnistämällä maisteriohjelman vesiviljelyn ja kalastuksen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.