Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen henkilöstöhallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Hallinnon opinnot
  • Henkilöstöresurssit
  • Kansainvälinen henkilöstöhallinto
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen henkilöstöhallinto

Henkilöille, jotka ovat suorittaneet opinnoissa, maisteriohjelman voi osoittautua erittäin hyödyllistä. Kuten kandidaatin tutkinnot yleistynyt nykypäivän työmarkkinoilla, joilla on jatkotutkinto sai suuremman painoarvon. Yksilöt, jotka päättävät saavuttaa maisterin tutkinnot voivat saada ylemmäksi niiden nykyisten yritysten tai nostaa niiden asema nykyisen työn allas.

&nbsp

Mikä on Master in International Human Resource Management? Tämä tutkinto keskittyy vaikuttaa henkilöstöjohtamisen käytäntöjä maailmanlaajuisesti. Kuten muidenkin henkilöstöhallinnon astetta, se sisältää hallinta rehtorien ja käyttäytymiseen tieteen teoriat tehdessäsi erityistä huomiota erityisiä strategioita, joiden avulla maailmanlaajuisia yrityksiä toimiakseen oikein ja tehokkaasti.Ammattilaiset, jotka valmistuvat tämän ohjelman voi odottaa olla kohonnut ymmärrystä henkilöstöhallinnon periaatteiden ja sitten oppia tehokkaasti soveltaa niitä maailmanlaajuisia yrityksiä.

&nbsp

Master in International Human Resource Management auttaa yksilöitä edetä niiden nykyisestä sijainnista tai sisällä henkilöstöhallinnon alalla. Tutkinto on myös monipuolinen ja sen johdon ja koulutuksen elementtejä.

&nbsp

Ei maisteriksi on asetettu hinta. Eri tekijät vaikuttavat hintaan, joten se vaihtelee laitosten välillä. Sijainti koulun yhteisten hintojen opiskelua erityisen toimielimen, ja onko sinulla opiskella kampuksella tai verkossa ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kustannuksiin.

&nbsp

Master in International Human Resource Management avaa laajan mahdollisuuksien oven. Yksityishenkilöt voivat halutessaan pysyä henkilöresurssien valtakunnassa lähes minkä tahansa yrityksen, tai ne voivat uskaltaa johdon tai koulutustehtäviin.Maisterin tutkinto, yksilöt voivat odottaa turvata tehtävissä vuodesta keskijohdon.

&nbsp

Niille, jotka etsivät tutkinto, joka on monipuolinen ja ihmiset keskittynyt, Master in International Human Resource Management voisi olla täydellinen valinta. On olemassa useita laadukkaita ohjelmia valita vastaamaan erityistarpeisiin jokaisen yksilön. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan hakutoimistopalvelut koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.