Keystone logo

15 Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen hotelliala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotellin johtaminen
  • Kansainvälinen hotelliala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen hotelliala

Maisteriksi on jatkotutkinto, joka kuluu tavallisesti noin kaksi vuotta loppuun. Usein perustuu tietojen opittu kandidaatin koulutusohjelman tai joissakin tapauksissa, mistä työkokemusta. Jatko-ohjelmia keskittyy myös tietyllä koulutusaloittain.

Mikä on Master in International Hotel Management? Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan tutkinnon tulla nopeasti kasvava ala hotellin johdon, joka antaa syvällistä ymmärrystä kansainvälisen matkailualan sekä erityisiä tietoja ja taitoja toimia hotellin tai samantapaista majoituskapasiteetin. On usein voimakas keskittyminen johtamisen alalla, kuten johtaminen, organisointikykyä ja ongelmanratkaisumenetelmistä. Uralla myös usein sisältää toiminnalliset menettelyt hotelleja, tulojen hallinta, riskien hallinta ja jopa perus markkinoinnin kursseja.

Valmistuneet maisteriksi ohjelma, jossa keskitytään kansainvälinen hotelli hallinta oppivat usein hyvin siirrettäviä taitoja, kuten projektinhallinta ja tiimijohtamisen jotka auttaa häntä valmistautumaan useita uran hotellialalla tai ulkopuolella. Yhdistelmä yleistä johtamisosaamista ja alan erityisosaaminen on tarkoitus lähteä niitä hyvin sijoitettu erittäin kilpailluilla markkinoilla.

Ei ole asetettu hintaa Master in International Hotel Management. Kustannukset vaihtelee valitun oppilaitoksen, maa ja ohjelman keston ajan. On parasta ottaa yhteyttä ottamista toimistoon suoraan tarkempia tietoja.

Matkailu on yksi nopeimmin kasvavista aloista maailmassa. Suoritettuaan maisterin tutkinto kansainvälisessä hotelli hallinta, valmistuneet pystyvät usein valita erilaisia ​​töitä kaikkialla maailmassa. Mahdollisia tehtävänimikkeitä ovat hotellin johtaja, tulot johtaja ja jako johtaja.Valmistuneet toimivat ei vain hotelleissa, mutta kylpylät, lomakohteet ja bed and breakfast, jotka voivat auttaa lisäämään niiden työnsaantimahdollisuuksia Valmistuttuaan.

On olemassa suuri määrä laitoksia ympäri maailmaa, jotka tarjoavat tässä maisteriksi, joten varmista verrata useita vaihtoehtoja. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.