Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Kirjanpito Kansainvälinen laskentatoimi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Kirjanpito
  • Kansainvälinen laskentatoimi
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Kirjanpito Kansainvälinen laskentatoimi

Master of Science on tutkinto ansaittavissa valmistumisen jälkeen kandidaatin ohjelma liittyvältä alalta. Kun taas MSc voi kulua vielä koulua kaksi vuotta ansaita, se voi auttaa luokitella valmistuneiden kuin oman alansa asiantuntijoita ja voi johtaa ammatillisia mahdollisuuksia, jotka auttavat tutkijoita etenemään urallaan.

Mikä on MSc International Accounting? Tämä akateeminen ohjelma tarjoaa opiskelijoille kehittyneen koulutuksen rahoituksen, talouden ja kirjanpidon globaalista näkökulmasta. Opiskelijoita kannustetaan opiskelemaan ja lähestymistapa ongelmia kansainvälisen huomion ja luoda innovatiivisia ratkaisuja haasteisiin globaalissa yritykset voivat kohdata. Oppineet Ohjelmaan voivat ottaa luokat yritysten taloushallinnon, rahoitus riskienhallinta, globaali kirjanpitokysymyksiä, strategisen suorituskyvyn johtamisen ja hallinnon rahoitusmarkkinoilla.Useimmat MSc ohjelmat edellyttävät myös opiskelijaa suorittamaan tutkimushankkeeseen tai väitöskirja, joka osoittaa hallintaa ja aihe saattamaan ohjelman.

Ansaita Master of Science on osoitus siitä, että valmistuneilla on omistautumista ja omistautuminen tarvitaan töitä ja opiskella kaksi vuotta tai enemmän saavuttamaan tavoitteensa. Tämä voi auttaa osoittaa mahdollisille työnantajille, mitä hyödykkeen suorittaneet voivat olla työpaikalla.

MSc ohjelmat voi maksaa eri tavalla riippuen tai korkeakoulun sekä kuinka kauan kestää opiskelijaa suorittamaan vaaditun kursseista. Opiskelija voi pystyä hakea opintotukea tai apurahoja auttaa kompensoida niiden jatkotutkintoa.

Opiskelijoille, jotka ansaitsevat MSc International Accounting voivat työskennellä perinteisen talousalan tehtävissä, kuten kirjanpitäjät, tilintarkastajat, ja vero johtajat.On kuitenkin olemassa myös monipuolisempia sijaintiasemien kansainvälisten tilinpäätösstandardien valmistuneiden kuten riskienhallinnassa, julkisen ja yksityisen sektorin rahoitus, sijoitustutkimuksen, hyödykekauppaan, ja liikepankit. Koska tämä tutkinto on kansainvälisen huomion, opiskelijaa taitoja ja osaamista, jota tarvitaan työskennellä rahoituksen maailmanlaajuisesti.

Monet koulut tarjoavat verkossa ja osa-aikainen koulunkäynti vaihtoehtoja, jotta ne, jotka asuvat syrjäisillä alueilla voivat edistää heidän koulutustaan. Ansaita oman maisteriksi kansainvälisten tilinpäätösstandardien tänään, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.