Keystone logo

105 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohto
  • Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (105)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto Kansainvälinen liiketoimintajohtaminen

Monet opiskelijat, jotka ovat suorittaneet opintoja lähes millään alalla painopiste jatkavat koulutuksistaan ​​harjoittamalla maisterin tutkinto. Tämä edistyksellinen tutkinto aloitetaan yleensä yhden ansaitsee kandidaatin tutkinnon. Se tarjoaa opiskelijalle mestaruus tietyllä alalla tai tutkimuskohde.

Saatat kysyä itseltäsi, "Mikä on Master of International Business Management?" Pohjimmiltaan tämä opintojen painotetaan perusta talouden hoidon, henkilöstöhallinto ja markkinointi sisällä kansainvälisessä ympäristössä ja maailmanlaajuisesti. Tämä tutkinto auttaa hioa ja kehittää ymmärrystä liiketoiminnan teoriaa ja soveltamista, oikeudellisia kysymyksiä, ja hallintastrategiat. Opiskelijat kuuluvat tällä alalla tullut perehtynyt lukemattomia kulttuurisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat liikesuhteita kansainvälisten rajojen yli.

Hyötyjä valita tähän kouluttautuminen ovat erilaisia.Undergraduates, monet opiskelijat ovat kiinnostuneita yritysten futuurien huomaavat globaali luonne nykypäivän taloudellista vuorovaikutusta tekee kansainvälinen kurssi kehittyneitä tutkimuksen erittäin hyödyllinen, kun etsit työtä.

Kustannukset Master in International Business Management vaihtelevat ohjelmasta toiseen, joissa ratkaisevia tekijöitä ovat tietenkin kuorma, akateeminen tunti maksuja, ja edellytykset. Jotkut opiskelijat saattavat pystyä soveltamaan työkokemuksen ja muiden luottojen täyttää edellytykset. Yleensä opetussuunnitelma voidaan täydentää kokopäiväinen opiskelija kahden vuoden kuluessa.

Ammattilaisille, jotka saavuttaa kansainvälinen liikkeenjohdon tutkinto voi harjoittaa monia erilaisia ​​kantoja. Ymmärrystään liiketoiminnan ja sen yhteydet ympäri globaalissa tekee niistä ehdokkaita hallintaa, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin, ja johtotehtävissä.Kannat ovat usein saatavilla monikansallisten yhtiöiden ja tutkinnon tietoisena eri kielten ja kulttuurien voidaan erittäin kysyttyjä yritysten eri puolilla maailmaa.

Hankkiminen maisterin tutkinto on helpompaa kuin koskaan lukuisia vaihtoehtoja vastaamaan vaativien aikataulut asteen ehdokkaita on saatavilla. Jossa monia ohjelmia tarjotaan verkossa ja muut tarjoavat joustavat aikataulut, olet varmasti löytää joka sopii tarpeisiisi ja auttaa tekemään valinnan kirkkaampi, enemmän jännittävä tulevaisuus. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.