Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen liikkeenjohto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liikkeenjohtaminen
 • Kansainvälinen liikkeenjohto
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (38)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kansainvälinen liikkeenjohto

  Master-tutkinto on ensimmäinen askel kandidaatin tutkinnon edistämisen jälkeen. Yleensä se vaatii kaksi vuotta kokopäiväistä tutkimusta loppuun, mutta se avaa monia mahdollisuuksia kasvun urasi.

  Mikä on maisteri kansainvälisessä liiketoiminnan hallinnossa? Kansainvälinen taloushallinto on yleistymässä, kun globalisaatio kasvaa. Tämä tutkinto voi antaa sinulle tarvittavat taidot ymmärtää kansainvälisen liiketoiminnan edellyttämät teknologiat ja logistiset edistysaskeleet. Se voi auttaa sinua saavuttamaan ja ylläpitämään asiakkaita ja asiakkaita ympäri maata sekä antamaan sinulle uutta tietoa markkinoinnin, rahoituksen ja henkilöresurssien strategisesta suunnittelusta maailmanlaajuiseen menestykseen.

  Kansainvälisen kauppaministeriön maisteriohjelman edut ovat usein sovellettavissa paitsi yrityksesi myös henkilökohtaiseen elämäänne. Opi navigoimaan erilaisista kulttuureista diplomaattisesti, miten hallita logistiikkaa ja kauppaa ja miten päästä ihmisiin tehokkaimmin teknologian avulla.

  Master-tutkintojen kustannukset riippuvat sekä koulusta että alueesta. Yhteydenotto kouluihin, joista kiinnostaa eniten kustannusten yhteenveto on hyvä paikka aloittaa.

  Uudet urapolut saattavat avata, kun hankit Master in International Business Administration. Saatat joutua työskentelemään yritysasioissa markkinoinnin tai henkilöresurssien johtajana. Tai voit aloittaa oman konsulttiyrityksen tai kirjoittaa yrityselaille. Myös pienyritykset voivat hyötyä; voit halutessasi kasvattaa omaa liiketoimintaasi kansainvälisesti tai lainata avustasi käynnistysvaiheeseen, joka voi kasvaa seuraavan sukupolven maailman johtajaksi.

  Kansainvälisessä liiketoiminnan hallinnossa tarjotaan korkeintaan korkeakouluja ja yliopistoja, ja monet tarjoavat maisteriohjelmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.