Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Kansainvälinen hotelli-, ravintola- ja matkailuala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Kansainvälinen hotelli-, ravintola- ja matkailuala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Kansainvälinen hotelli-, ravintola- ja matkailuala

Suoritettuaan perustutkintoa ohjelmaa kuten kandidaatin tutkinto, monet ihmiset haluavat lisätä tietämystään valitsemiinsa harjoittamalla maisteriksi. Tämä jatko-ohjelma kestää yleensä yksi tai kaksi vuotta, jättäen opiskelijoille syvällistä ymmärrystä aiheesta.

Mikä on Master in International Hospitality Management? Tämä tutkinto antaa tutkinnon ymmärrystä matkailu- ja ravintola-alan ja miten se on kehittynyt ympäri maailmaa. Opiskelija oppia eri alan kehitykseen kansainvälisellä linssin, kun taas samaan aikaan saamassa operatiivista tietoa alan yritysten. Ne yleensä ottaa kursseja keskitys noin johtamistekniikoissa, kuten strategia, projektinhallinta, markkinointi, toiminnan ja henkilöresursseja. He myös usein mahdollisuus ottaa valinnaisia ​​liittyy valitun alueen alan sisällä, kuten seikkailu matka, risteilyt tai hotellin johdon.

Kun suoriutuneelle maisteriohjelman, jossa keskitytään kansainväliset ravitsemisalan, valmistuneet usein joutuvat kilpailuasemansa vuoksi taitoja he saivat tiimin vetämisen, projektinhallinnan ja liiketalouden. Ne voivat helposti kirjoittaa suoraan keski korkean tason johtotehtävissä.

Koulu päätät opiskella, sen maantieteellinen sijainti ja kesto valitut opinnot vaikuttavat kaikki kustannukset tämän maisteriksi. Siksi sinun tulee ottaa yhteyttä koulun ottamista toimisto suoraan tietoa maksuista ja taloudellisen tuen vaihtoehtoja.

Ei ole pulaa työn ravintola-alalle, erityisesti kanssa Master in International Hospitality Management. Valmistuneet yleensä löytää itsensä saada useita tehtävissä teollisuuden maissa ympäri maailmaa.Hotellin johtaja, ruoka ja juoma johtaja, keinona johtaja, konsultti ja tutkija ovat vain muutamia mahdollisia työmahdollisuuksia käytettävissä valmistumisen jälkeen.

Suosio maisteriksi tarkoittaa, että on olemassa ohjelma vaihtoehtoja ympäri maailmaa sekä suurten yliopistojen ja pienet yksityiset oppilaitokset. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.