Keystone logo

73 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Kansainvälinen taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Kansainvälinen taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (73)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Taloustiede Kansainvälinen taloustiede

Kun tieto- ja Transportation Technologies viime useita vuosikymmeniä, tavarat ja palvelut matkustavat rajojen yli nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Se on tullut yhä vaikeampaa ennakoida muutoksia markkinoilla aiheuttamien tätä toimintaa. Siksi erittäin kehittynyt analyyttisiä taitoja näiden kanssa Master in International Economics tarvitaan hallituksen ja teollisuuden.

Mikä on Master in International Economics? Se on kehittynyt tutkinto, joka parantaa ymmärrystä taloudellisen toiminnan nimenomaan liittyvän kansainväliseen kauppaan. Se kehittää edelleen teoreettinen ymmärrys mikro-ja makrotalouden löytää ratkaisuja ongelmiin, jotka liittyvät tavaroiden liikkumiseen maantieteellisten ja poliittisten rajojen. Aiheet opiskeluaika ovat kauppa, verotus ja valuuttakurssien. Jotkin ohjelmat tarjoavat myös kursseista taloudelliseen kehitykseen liittyvän ja vaikutus kauppaan on kehittyviin talouksiin.

Valmistuneet ovat varustettu analyyttisiä taitoja ja kykyjä arvioida markkinaolosuhteita ja tehdä poliittisia suosituksia. Nämä opiskelijat ovat enemmän kuin vain kehittynyt kriittistä ajattelua kykyjä. Ne ovat myös aseistettu teoreettista ja historiallista tietoa kansainvälisen kaupan kysymyksiä. Ne pystyvät tarjoamaan kattavan analyysin ongelmista. Opiskelija oppii käyttämään ohjelmistoja kerätä ja arvioida tietomäärien. Monet ohjelmat myös parantaa viestintätaitoja kautta kehittynyt kirjoittaminen ja esittäminen hankkeita.

Kustannukset Master in International Economics vaihtelee. Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä ottamista osasto valitsemaansa toimielimen yksityiskohtaiset tiedot maksuista ja opetusta.

Valmistuneet usein työllistyä hallituksen tai kaupan aloilla. Tutkimus kannat ja analyytikko työpaikat ovat yhteisiä. Kansainväliset yritykset arvostavat taitoja ja kykyjä näistä valmistuneista, ja se on mahdollista löytää työtä ulkomailta.Hallitusten on nämä opiskelijat arvioida vaikutuksia, kiintiöt ja kauppasopimukset. Monet näistä ohjelmista valmistaa opiskelijoita etsimään korkeampaa koulutusta, ja jotkut saattavat lopulta löytää työtä professorit yliopistolla yliopistoissa.

On tärkeää aloittaa tutkimiseen vaihtoehtoja niin pian kuin mahdollista. Vaikka monet saattavat haluta osallistua perinteiseen tyyliin yliopisto, online-kursseista on saatavilla myös niille, aikataulutus tai maantieteellisiä vaikeuksia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.