Keystone logo

76 Maisteri Ohjelmat sisään Kansainväliset opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kansainväliset opinnot
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (76)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kansainväliset opinnot

  Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ​​suoritettuaan perustutkinnon, harjoittavat usein maisterin tutkintoa. Päällikön tutkinto-ohjelma kattaa syvemmälle opiskelijan valittuun kenttään, mikä vaatii usein aiempaa parempaa tietämystä aiheesta.

  Mikä on maisteri kansainvälisissä opinnoissa? Maailma on vähenemässä, ja siitä tulee kysyntä ammattilaisille, jotka ymmärtävät yrityksen johtamista tai liikuttavat politiikkaa maailmanlaajuisesti. Kansainvälisissä opinnoissa opiskelijat voivat oppia eri puolilla maailmaa sosiopoliittisten kulttuurien monimutkaisuutta sekä neuvotteluja näiden kulttuurien välillä. Niillä on sitten mahdollisuus soveltaa näitä taitoja sellaiseen asemaan, joka voisi vaikuttaa aivan maailman toimintaan. Kurssityö keskittyy tyypillisesti globaaleihin asioihin ja ulkomaisiin käytäntöihin.

  Kansainväliset tutkintotodistukset liittyvät työvoimaan vahvojen analyyttisten taitojen ja hallintotyön avulla. He osaavat usein työskennellä ammattilaisten kanssa eri puolilla maailmaa ja voivat onnistuneesti sulkea liiketoimintansa tai vaikuttaa politiikkaan eri maantieteellisillä alueilla.

  Aika, joka vaaditaan suorittamaan maisterin tutkinto riippuu suurelta osin siitä, onko opiskelija lähtee kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Opetus voi vaihdella riippuen siitä, onko koulu yksityinen vai julkinen ja muut tekijät. Tulevien opiskelijoiden tulisi vertailla kouluja.

  Kansainväliset tutkinnon suorittaneet voivat harjoittaa monia uraa. Kansainvälinen pankkitoiminta on elinkelpoinen toimiala liike-elämän opiskelijoille, joissa he voivat tulla pankkiin tai rahoitusalan konsultteihin. Tutkimusohjelmat etsivät myös kansainvälisiä tutkinnon suorittaneita tutkijoiden rooleja. Sekä hallitukset että maailmanlaajuiset voittoa tavoittelemattomat järjestöt ovat muita ammatillisia mahdollisuuksia, joita tutkinnon suorittajat voivat jatkaa. He voivat tulla diplomaateiksi tai suurlähettiläiksi, jos he valitsevat tai he voivat palvella voittoa tavoittelemattomia järjestöjä ohjelman koordinaattoreina.

  Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita maisteriohjelmasta kansainvälisissä opinnoissa, voivat löytää ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, jotka ovat erikoistuneet tähän koulutusalaan. Monet ohjelmat ovat myös saatavilla verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.