Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Molekulaariset biotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Biotieteet
 • Molekyylitiede
 • Molekulaariset biotieteet
Opintoalat
 • Biotieteet (11)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Molekulaariset biotieteet

  Jos olet kiinnostunut työskentelemään kehittää lääketieteen, tutkimuksen tauti, ja lisäksi ihmisten terveyteen, harkitse Master Molecular Life Sciences. Koska alaluokka life science, tämä painopiste liittyy huippututkimuksen ihmisen biologia, joka tekee ison eron ihmiskunnan tulevaisuuden.

  Mikä on Master Molecular Life Sciences, tarkalleen? Opiskelet korkein kehon prosessit, kaikki alas atomitasolla, ja miten manipuloida näitä prosesseja lääketieteen parantua ja laajentaa elinajanodotetta. Voit valita erikoisuus sellaisilla aloilla kuten kemian elämän, fysikaalisen kemian molekyylien ja materiaalien, solujen dynamiikka, kliinisen biologian, neurotieteen / neurobiologian, ja enemmän.

  Tämä on tilaisuus hyvin palkitsevaa työtä, joka tekee eron. On olemassa monia eri osa molekyylitason biotieteiden voit tulla asiantuntija, ja ne kaikki ovat hyvin tärkeitä.Lisäksi on suuri kysyntä tällaisia ​​tutkijoita tänään.

  Master Molecular Life Sciences-ohjelmat ovat joitakin kaikkein arvostetuimmista. Kustannukset heijastavat tätä, mutta he eivät vaihtelevat suuresti, aivan kuten kaikkien korkeakoulujen mahdollisuuksia. On tärkeää tehdä tutkimusta etukäteen.

  Jos otat Master Molecular Life Sciences, siellä on monia eri vaihtoehtoja urasi. Useimmat ovat tutkimukseen, mutta siellä on paljon erilaisia ​​tässä yksi näkökohta. Voit keskittyä immunologian, onkologian, genetiikka, farmakologian, tai solubiologian ja auttaa lisää tietämystä infektio, immuniteetti, kudosten korjaamiseen, aineenvaihduntaa ja solujen kasvua ja erilaistumista. Vaihtoehtoisesti valmistuneet voivat hakeutua myös työllisyyden johtajat lääketeollisuuden tai yksityisellä kaupallisella alalla.

  Alalla molekyylitason biotieteiden on hyvin jännittävä ja palkitseva.Opiskelijat, jotka ovat innostuneita jatkaa master 's tutkinto tällä alueella on useita vaihtoehtoja laitosten ja ohjelmien, joita ne voivat tutkia meidän tietokantaan. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.