Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Kansanmusiikki 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Musiikkitiede
 • Kansanmusiikki
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (2)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Maisteri Ohjelmat sisään Kansanmusiikki

  Monet opiskelijat haluavat hioa musiikillisia kykyjä ansaita kandidaatin tutkinnon musiikki. Mikä on seuraava askel? Master Kansanmusiikin avulla opiskelijat voivat keskittyä opintojaan erityisesti musiikin alalla, ja jopa matkustaa erityisesti yliopistojen saada aito koulutuksen kehittämiseen perinteistä musiikkia.

  Mikä on Master Folk Music? Suoritettuaan kandidaatin tutkinnon liittyvän musiikin alalla, opiskelijat voivat keskittyä opintojaan kansanmusiikista kautta instrumentti tai ääni. Ennen kuin opiskelijat usein osoittaa musiikillista lahjakkuutta edessä tuomaristo. Ohjelmassa keskitytään kuitenkin historiaa ja tekniikkaa, ja yleensä huipentuu suorituskykyä tai kiertue, jossa opiskelijat voivat suorittaa edessä erilaisia ​​yleisöjä. Tutkimus kestää noin kaksi vuotta.

  Ansaita maisterin tutkinnon kansanmusiikin avulla opiskelijat saavat syvempää arvostusta perinteisten soittimien ja laulu tekniikoita.Se on myös hyvä tapa opiskelija hallitsee heidän musiikillisia lahjoja ja jakaa ne muiden kanssa.

  Lopulliset kustannukset ansaita Master Kansanmusiikin vaihtelee laitoksen ja ohjelman yksityiskohtia. Opiskelijat haluavat tekijä kustannuksella välineitä, yksityisen koulutuksen ja matkustaa esityksiä, joiden kustannukset voivat olla erillään opetusta. Perehdy ohjelman valinta huolellisesti, jotta ymmärtää, mitä on ja ei ole mukana opetusta.

  Valmistuneet kanssa maisteriksi kansanmusiikin voi mennä suorittamaan ammattimaisesti troupes ympäri maailmaa, joko välineitä tai laulajia. Jotkut valmistuneet voivat halutessaan jatkaa PhD ja opettaa kansanmusiikkia oppilaitoksissa kuten lukioissa ja yliopistoissa. Ansaita maisterin tutkinnon voi altistaa opiskelijat korkean profiilin mahdollisuuksia musiikkiesityksiä ympäri maailmaa.

  Opiskelija voi usein hakea verkossa, vaikka ne ehkä matkustaa heidän koulun valinta, sillä osa hakuprosessia on yleensä suorituskykyä edessä tuomareita. Lisätietoja etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.