Keystone logo

35 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Biotieteet
  • Puutarhanhoito
  • Kasvitiede
Opintoalat
  • Biotieteet (35)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvitiede

Ansaita maisterin tutkinto on jatko-tason koulumenestys että kestää tavallisesti vähintään kaksi vuotta koulua kokopäiväistä. Opiskelijat, jotka ansaitsevat maisteriksi ehkä hyödyntää henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia mahdollisuuksia että edistää heidän koulutus voi tarjota.

Mikä on Master kasvitieteen? Tämä akateeminen ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja he tarvitsevat uran alalla biologisen tieteen painottaen kasvillisuuden. Opiskelija tutustuu biokemiallisten prosessien kaikissa kasvillisuuden sekä luontainen rakenteisiin, evolutiivinen kehitys ja ominaisuuksia eri kasveja, mistä mikroskooppisen sieni jättiläinen mänty puu.

Master in Botany ohjelma voi olla hyötyä opiskelijoille, koska ne oppivat tekemään omaa tutkimusta, kuinka antaa ammattimaisia ​​esityksiä, ja miten tehokkaasti analysoida kasvinäytteet.Nämä taidot auttavat valmistaa opiskelijoita jäykkyys tulevaisuudestaan ​​työpaikan.

Kukin koulu, joka tarjoaa maisteriohjelman kasvitieteen eroavat niiden vaatimukset, ja siten kustannukset voivat vaihdella samoin. Opiskelijan kannattaa täysin tutki heidän mahdollinen koulun ja Maisteriohjelma ennen alkua tutkintoon.

Valmistuttuaan maisteriksi Botany auttaa valmistaa opiskelijoita uran tieteen, koulutuksen, tutkimuksen, säilyttäminen, kehitys, valtion tai farmakologian. Opiskelija voi halutessaan toimia kasvitieteen opiskelemme kasvia syrjäisillä metsiä, sillä tutkijat tutkitaan ilmastonmuutoksen vaikutusta Metsämaihin tai biotekniikassa auttaa kehittämään uusia lääkkeitä ja hoitoja kasveja ja yrttejä. Opiskelijat, jotka ovat erityisen innostuneita kasvitieteen voivat ansaita PhD jälkeen maisteriksi, jotta he voivat keskittyä opintojaan tietyllä alueella.

Koulut voivat tarjota verkossa tai etäopetuksen luokat kasvitieteen opiskelijoille, jotta he voivat ansaita maisteriksi riippumatta niiden maantieteellisestä sijainnista. Löytää jatko-ohjelma, joka toimii sinulle, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.