Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Katastrofien ehkäisy 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Ympäristön kestävyys
  • Katastrofien ehkäisy
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Katastrofien ehkäisy

Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen jotkut tutkinnon suorittavat jatko-opintoja. Nämä ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden saada syvällisempää tietoa valitsemistaan ​​aiheista. Lisäksi enemmän tietoa, maisterin tutkinto voi avata korkeampia maksavia työpaikkoja kuin vain poikamies.

Mikä on mestari katastrofien ehkäisyssä? Nämä maisteriohjelmat opettavat oppilaita pelastamaan ihmishenkiä ehkäisemällä ja valmistautuakseen katastrofeihin. Opiskelija oppii luomaan hallituksellisia ja voittoa tavoittelemattomia järjestelmiä, jotka torjuvat tulen, tulvien, myrskyjen ja muiden luonnonkatastrofien vaikutuksia. Näissä ohjelmissa opiskelijat voivat ottaa kursseja analysoitaessa useampia uhkia, hallita ensimmäisiä vastaajia ja luoda tehokkaita turvallisuusohjelmia. Opiskelija voi erikoistua esimerkiksi sosiaalipolitiikkaan, katastrofien jälkeiseen hallintaan, kestävään kunnostamiseen ja katastrofin taloudellisuuteen.

Katastrofien ehkäisyn päällikön suorittaneilla on yleensä perusteellinen käsitys turvallisuudesta, joka voi olla hengenpelastuskyky monissa tilanteissa. Lisäksi nämä oppilaat oppivat organisoimaan suuria ihmisryhmiä, jopa vaikeimmissa olosuhteissa. Opiskelijat voivat myös saada kriisinhallintataitoja, joita työnantaja tarvitsee.

Kustannukset saada Master in Disaster Prevention riippuu monista riippumattomista tekijöistä. Esimerkiksi eri maiden kouluilla voi olla harvoin erilaisia ​​lukumäärää. Lisäksi jotkut yliopistot veloittavat erilaisia ​​maksuja paikallisille opiskelijoille. Tulevien opiskelijoiden tulisi kuulla kustakin laitoksesta ymmärtämään ohjelman kustannukset.

Hallitukset liittovaltion, valtiollisen ja paikallisen tason kaikilla tarvitsevat katastrofien hallinnan ammattilaisia, ja valmistuneet maisteriohjelmaan Disaster Prevention sopivat hyvin näihin rooleihin. Katastrofivalmiuksien ja ennaltaehkäisyn johtajien joukossa nämä ammattilaiset suunnittelevat ja valvovat järjestelmät, joilla pelastetaan ihmishenkiä ja omaisuutta katastrofin sattuessa. He voivat hallita kokonaisia ​​vastaajaryhmiä. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat toimia myös voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa, jotka ovat paikan päällä merkittävien katastrofien jälkeen auttamaan elpymistä.

Valitettavasti katastrofit tapahtuvat kaikkialla maailmassa. Näin ollen monet alueet tarjoavat maisteriohjelmia tällä alalla. Opiskelija voi opiskella paikallisesti, eri maissa tai jopa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.