Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Katastrofinhallinta 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Turvallisuustekniikka
 • Katastrofinhallinta
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (6)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Katastrofinhallinta

  Nykymaailmassa katastrofien esiintymistiheys ja vakavuus lisääntyvät hälyttävästi ilmastonmuutoksen, nopean kaupungistumisen ja geopoliittisen epävakauden kaltaisten tekijöiden vauhdittamana. Katastrofinhallinnan tutkinnon suorittaminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi lukemattomien yksilöiden ja yhteisöjen elämään.

  Opetussuunnitelma kattaa tyypillisesti laajan valikoiman aiheita, kuten katastrofiriskien arvioinnin ja vaara-analyysin, kriisiviestinnän ja julkisen tiedonhallinnan, humanitaarisen avun ja logistiikan sekä hätävalmiuden ja reagoinnin suunnittelun. Näiden kurssien avulla opiskelijat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja toteuttaa tehokkaita strategioita todellisten haasteiden edessä.

  Katastrofinhallintaohjelmista valmistuneet voivat odottaa erilaisia jännittäviä urapolkuja sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Joitakin mahdollisia työnimikkeitä ovat: hätätilanteen hallinnan asiantuntija, katastrofivalvontakoordinaattori ja humanitaarisen avun työntekijä.

  Lisäksi valmistuneet voivat löytää palkitsevia työmahdollisuuksia valtion virastoissa, kansalaisjärjestöissä (NGO), kansainvälisissä järjestöissä, konsulttiyrityksissä ja yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat aktiivisesti katastrofiriskien vähentämiseen ja reagointitoimiin.

  Joten jos olet intohimoinen muutosten tekemiseen ja haluat olla kärjessä vastaamassa joihinkin kaikkein kiireellisimpiin maailmanlaajuisiin haasteisiin, harkitse katastrofinhallinnan tutkintoa.

  Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.