Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Kauneusteollisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kosmetologian opinnot
 • Kauneusteollisuus
Opintoalat
 • Kosmetologian opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Kauneusteollisuus

   Maisteriksi tarjoaa kehittyneitä opetusta koulutusaloittain, joka sisältää tarkempia tietoja, tutkimus- ja analyysitekniikoita, ja liike-elämän taitoja. Maisteri tyypillisesti keskittyy yksi osa yleisen alan tutkimuksen, joten jatko asiantuntija on kelpuutettu kannat ylempi viranomainen.

   Mikä on Master Beauty Industry? Tämä tutkinto keskittyy asiantuntemusta hiusten, kynsien ja ihon hoito. Opiskelijat usein oppia välineitä ja tekniikoita kehonhoitotuotteita sekä kemian hakemiseen liittyvä tuotteita ihoa ja hiuksia. Bakteriologia opetetaan ohjelman niin, että opiskelijat ymmärtävät hygienian tartuttamisen estämiseksi työpaikalla. Koska tämä on kehittynyt määrin Lisäksi tutustutaan hallinnan tekniikoita, liiketoimintasuunnitelmat ja budjetit, asiakaspalvelun ja viranomaismääräyksiä.

   Maisterin tutkinto kauneus teollisuudelle, opiskelijat paitsi nauti parempaa palkkaa ja toimi toisena oikeusasteena, mutta usein myös mennä liiketoimintaa itse. Tämä teollisuus kasvaa ja hyvät johtajat ovat aina kysyntää.

   Työselostus kestää noin vuoden, vaikka opiskelijat voivat myös oltava työkokemusta vaatimus astetta. Opiskelijoiden tulisi useissa kouluissa lisätietoja maksuista ja tietenkin aikataulut, jotta voit löytää parhaiten sopii sinulle.

   Maisterin tutkinto kauneus teollisuudelle, valmistuneet usein hallita kauneushoitolat, joka vastaa päivittäisestä toiminnasta koko laitoksessa. Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys ovat keskeisiä ja kauneudenhoito, parturit, lahjakkuus aineita, tuotteiden suunnittelijat ja kehittäjät, myyjät ja muut kauneus teollisuudelle, siirtää tehtäviä työntekijöille oikea määrä ja niiden taitotaso, säilyttäen työolot.Monet valmistuneet suunnitella työaikataulu ja pitää ajan tasalla kaikkien terveydenhuollon asetuksia.

   Lisätietoja siitä, mitä ohjelmia on saatavilla kauneus teollisuudelle, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.