Keystone logo

24 Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheiluliiketoiminta Kaupallisen urheilutoiminnan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheiluliiketoiminta
  • Kaupallisen urheilutoiminnan johtaminen
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (24)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheiluliiketoiminta Kaupallisen urheilutoiminnan johtaminen

Päällikön tutkinto on kaksivuotinen matka, joka suorittaa tutkinnon suorittaneen kandidaatin tutkinnon syvemmälle hänen valitsemaansa aiheeseen. Jotkut opiskelijat jatkavat tätä tutkintoa heti neljän vuoden tutkintojen jälkeen tai monta vuotta myöhemmin työskennellessään urallaan.

Saatat ihmetellä, mikä on Master in Sports Business Management? Tämä kenttä on urheiluosaamisen ja yrityshallinnon hybridi. Jotkut kurssit, joita voit odottaa, ovat liiketoiminnan johtaminen, ryhmäneuvottelut ja rahoitus. Voit myös odottaa tutkivan tarkemmin valittua urheilua, joka on osa tutkintoa. Edellytyksenä on, että haluat tutustua liiketoiminnan johtamisen esittelyyn.

Jotkut taidot, joita voit oppia tässä ohjelmassa, ovat johtaminen, verkostoituminen ja viestintä. Jokainen näistä taidoista on tärkeä urheiluliiketoiminnan työskentelylle, mutta ne ovat myös hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässäsi. Verkottuminen voi viestinnän avulla auttaa sinua henkilökohtaisissa vuorovaikutuksissa, kun taas hallinto voi auttaa sinua pysymään järjestäytyneinä ja siirtämään tehtäviä.

Voit maksaa master-tutkinnon hakemaan tukea valitsemastasi koulusta. Monet toimipaikat tarjoavat taloudellista tukea jatko-opiskelijoille, koska tarvittava tutkintotaso saattaa vaikeuttaa työtä.

Kun etsit työpaikkaa urheiluliiketoiminnan johtamisen jälkeen, sinulla on monia vaihtoehtoja. Liiketoimintasivulta voit etsiä paikkoja urheiluvaliokunnan toimiston tai omistajan komiteassa. Urheilupuolella voit mennä sopimusneuvotteluihin urheilijan tai tiimin puolustajana. Laaja käsitys aiheesta voi myös saada sinut opettajaksi.

Tällaisia ​​tutkintoja tarjoavia kouluja löytyy monista maista. Jos haluat vähentää haun, harkitse, kuinka pitkälle haluat matkustaa ja onko kursseja saatavilla verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.