Keystone logo

57 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kauppa 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Liiketalouden opinnot
  • Kauppa
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (57)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Kauppa

Kaupan alan opintojen tavoitteena on saada kokonaiskuva nykyisistä markkinoista, ja tavoitetta lähestytään tutustumalla rinta rinnan tapaustutkimuksiin ja talousjärjestelmiin ja sitä kautta tunnistamalla, mitä avaintekijöitä tiettyjen liiketoimintojen menestyksen tai epäonnistumisen taustalla vaikuttaa. Kaupan alan maisterin tutkinnon suorittaneet ovat haluttua työvoimaa sekä yksityisen että julkisen sektorin liikeyritysten johtotehtäviin. Kaupan alan maisteriohjelmat on suunniteltu täydentämään alemman korkeakoulututkinnon jo valmiiksi tarjoamaa osaamista ja kartuttamaan sellaista pätevyyttä, jota tarvitaan ylemmissä asiantuntijatehtävissä esimerkiksi konsultoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen, tietojärjestelmien, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon ja kansainvälisen kaupan aloilla.

Kaupan alan maisteriopinnot kestävät yleensä vuoden tai kaksi vuotta, ja opintoihin voi sisältyä myös joko yksin tai ryhmässä toteutettava opinnäytetyö, jossa opiskelijan on osoitettava että hallitsee sekä alan keskeisimmät akateemiset käsitteet että niiden käytännön sovellukset. Kaupan ajan maisteriohjelman voi suorittaa täysipäiväisinä tai osa-aikaisina opintoina sekä Euroopassa, Oseaniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa että Espanjassa. Australian Victoriassa sijaitsevan RMIT-yliopistossa kaupan alan maisteriohjelma kestää kolme lukuvuotta ja koska opinnot pyritään suunnittelemaan kunkin opiskelijan omien kiinnostuksenkohteiden ja tavoitteiden mukaisesti, on ilmapiiri hyvin kannustava ja johdattelee opiskelijoita kohti unelmahommiaan.

Jos haluat tietää enemmän siitä, miten hankkia parhaita työpaikkoja varten tarvittavaa pätevyyttä tai miten löytää oma unelmien ura liiketalouden, rahoituksen, laskentatoimen, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon tai muun kaupan alaan liittyvän alan parissa, selaa eteenpäin ja ota selvää, miten voit hakea kaupan alan maisteriohjelmaan jo tänään!