Keystone logo

24 Maisteri Ohjelmat sisään Kehitysjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Kehitysjohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (24)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Kehitysjohtaminen

   Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen maisterintutkinto on ihanteellinen korkeakoulututkintoon ja koulutukseen tietyllä alalla. Monet ura-alueet ja ylätason tehtävät edellyttävät maisterintutkinnon suorittamista.

   Sosiaalipolitiikasta kiinnostuneet opiskelijat saattavat miettiä, mikä on Master of Development Management. Tämä tutkinto valmistaa tutkinnon suorittajia johtaviin organisaatioihin ja instituutioihin kehityksen ja yleisen järjestyksen aloilla. Tutkimuksen aiheisiin voivat kuulua rahoitusta ja tutkimusta, hankesuunnittelua, henkilöresursseja, kestävyyttä, kansainvälistä taloustietoa ja johtamista. Monissa kursseissa on myös perusopetusta operatiivisen teorian osalta siitä, miten kehitystyö onnistuu laajemmissa globaaleissa yhteyksissä. Joillakin ohjelmilla on valmiiksi vaaditut kurssit, jotka on täytettävä tämän perustavan tietämyksen turvaamiseksi.

   Kehittämishankkeiden jatko-ohjelmat antavat opiskelijalle monia käytännön taitoja. Yksi ensisijainen taito on kyky analysoida ja arvioida kriittisesti sosiaalista ja talouspolitiikkaa. Muita taitoja ovat tutkimus-, johtajuus- ja hallintastrategiat.

   Tällaiset ohjelmat kestää yleensä vähintään 12 kuukautta ja jotkut ulottuvat kahden vuoden kuluttua. Jotkut yliopistot tarjoavat maisteriohjelmia osa-aikaisessa kehitysjohtamisessa.

   Kehittämisen johtamisen maisteri voi johtaa uraan erilaisten instituutioiden kanssa. Valmistujat saattavat löytää työpaikkoja neuvonantajina, konsultteina tai mikro-rahoittajina esimerkiksi julkisten, yksityisten ja voittoa tavoittelemattomien virastojen kanssa. Näihin voivat kuulua pankit, hallitukset, kansainväliset elimet kuten YK tai Maailmanpankki, kansalaisjärjestöt, sosiaaliset yrittäjyyttä edustavat järjestöt, uskonnolliset lähetyssaarnaajat ja vastaavat. Käyttämällä teoriaa ja käytäntöä kehitysjohtajat pyrkivät saavuttamaan kestävän menestyksen yleisen politiikan ja sosiaalisten aloitteiden toteuttamisessa ihmisten ja planeetan hyvinvoinnin parantamiseksi. Monet päällikön ohjelmat sisältävät verkostoitumisen ja urakehityksen osana opetussuunnitelmaa, joten opiskelijat ovat hyvät yhteydet turvalliseen työhön loppututkinnon suorittamisen jälkeen.

   Tämän kansainvälisen roolin ansiosta ohjelmia tarjotaan ympäri maailmaa. Jotkut saattavat olla saatavilla verkkokursseina. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.