Keystone logo

86 Maisteri Ohjelmat sisään Kestävä johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kestävän kehityksen opinnot
 • Kestävän talouden tutkimus
 • Kestävä johtaminen
Opintoalat
 • Kestävän kehityksen opinnot (86)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kestävä johtaminen

  Mestarin ohjelma seuraa usein kandidaatin tutkintoa, ja se voi auttaa opiskelijoita jatkossa kohdentamasta erikoistumisesta kenttään. Nämä ohjelmat voivat auttaa opiskelijoita laajentamaan uramahdollisuuksiaan.

  Mikä on kestävän hallinnan maisteri? Tämä ohjelma keskittyy tarjoamaan opiskelijoille tasapainoinen käsitys johtamiskäytännöistä ja kestävistä menetelmistä. Opiskelija saa syvän ymmärryksen nykyaikaisesta ympäristöympäristöstä, jossa yritykset toimivat. Opiskelijat voivat tutkia kursseja, jotka käsittelevät markkinoinnin, toiminnan, strategian, kansainvälisen liiketoiminnan, ympäristönhallinnan, taloustieteen, rahoituksen ja kirjanpidon aiheita. Monet ohjelmat tarjoavat valinnaisia ​​kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat erikoistua etujaan keskittymällä tiettyihin kysymyksiin, kuten valmistusmenetelmiin, ulkoistamiseen, kuljetuksiin ja kansainvälisiin suhteisiin.

  Opiskelijat lähtevät usein ohjelmasta kehittyneemmillä johtamistaidoilla, jotka auttavat heitä hankkimaan johtajakoulutusta. Lisäksi opiskelijat voivat saada enemmän erikoistuneita ymmärtämystä ympäristökysymyksistä ja kestävän teollisuuden menetelmistä, jotka voivat tehdä heistä houkuttelevampia työnantajille, lisätä työnäkymiä ja saada potentiaalia.

  Ohjelman hinnanmuutokset toimielimessä. Opiskelijat voivat haluta arvioida suorituksensa ajaksi, jotta voidaan määrittää yleiset ohjelmakustannukset. Monet ohjelmat kestää kahta tai kolme vuotta, mutta tämä voi vaihdella.

  Opiskelijat, jotka suorittavat Master in Sustainable Management, voivat löytää erilaisia ​​rooleja laajoissa organisaatioissa. Opiskelijat saattavat etsiä työpaikkoja ohjelmana, avustajana ja ylimmän johdon tehtävänä ylläpitää yritysten kestävää kehitystä. Lisäksi jotkut opiskelijat voivat työskennellä kestävän kehityksen analyytikoiksi tai konsultteiksi yritys- ja julkisen toiminnan hyväksi. Opiskelijat voivat myös etsiä asemia kasvien johtajina, operatiivisina asiantuntijoina tai varastonhoitajina, jos he voivat varmistaa asianmukaisen noudattamisen. Jotkut opiskelijat voivat myös tutkia mahdollisuuksia analyytikoina ympäristöaktivistien järjestöissä.

  Mestari kestävän kehityksen ohjelmissa on monissa kansainvälisissä organisaatioissa, ja online-ohjelmat toimivat erinomaisena vaihtoehtona perinteisille laitoksille. Aloita jonkin verran tutkimusta etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintapaikkaan täyttämällä lyijy-lomake.