Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus Kestävä liiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Kestävän talouden tutkimus
  • Kestävä liiketoiminta
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus Kestävä liiketoiminta

Päällikön tutkinto on yleinen askel niille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet suoritetun tutkintoon liittyvän alan. Tämä palkinto tunnustaa osaamisen tietyllä alalla ja voi avata mahdollisuuksia korkeamman tason tehtävissä.

Mikä on kestävän liiketoiminnan maisteri? Kestävän liiketoiminnan maisteri on erikoistunut tutkinto, joka opettaa opiskelijoille yritysten yhteiskuntavastuun (CSR) perusteet. Osallistujat oppivat tapoja toteuttaa sosiaali- ja ympäristöpolitiikkoja ja -prosesseja sosiaalisen ja ympäristöllisen hyvinvoinnin sekä taloudellisen kestävyyden edistämiseksi. Pääaineopiskelijat voivat osallistua erilaisiin aiheisiin kuten kestävään talouteen ja johtamiseen, luonnollisiin ja inhimillisiin yhteisöihin, kansainvälisiin näkymiin kestävässä liiketoiminnassa, sosiaalisen pääoman rakentamisessa ja teollisuuden ekologiassa.

Maisterin vastaanottaminen kestävässä liiketoiminnassa houkuttelee yksilöitä sellaisiin taitoihin kuin strateginen johtaminen, eettinen päättely, tiimien rakentaminen ja tehokas viestintä. Nämä taidot ovat yleisesti sovellettavissa ja voivat parantaa työmahdollisuuksia ja mahdollisuuksia edistyä monilla eri toimialoilla.

Viimeisen vuosikymmenen aikana maisterin tutkinto kestävässä liiketoiminnassa on yleistynyt eri puolilla maailmaa, ja monista räätälöidyistä ohjelmista on valittavissa. Ilmoittautumis- ja ilmoittautumismaksut voivat vaihdella suuresti, joten on tärkeää, että hakijat ottavat suoraan yhteyttä kouluun yksityiskohtaisten ohjelmatietojen perusteella.

Kestävän liiketoiminnan maisteri voi työskennellä valtion virastojen, yritysten tai korkeakoulujen toimesta. Tämä tutkinto valmistaa henkilöitä kestävän kehityksen analyysiin tai johtamiseen, ja varustaa viimeaikaisia ​​tutkinnon suorittaneita ammattimaailmassa. Kestävyysjohtajat voivat keskittyä erityisiin hanketyyppeihin, mukaan lukien toimitusketjun analyysi ja "vihreys", kasvihuonekaasupäästöjen seuranta, kestävä rahoitus / investoinnit sekä valtion ja liittovaltion ympäristölainsäädännön noudattaminen.

Kestävän liiketoiminnan päällikön opiskelijat voivat valita eri kouluista eri puolilla maailmaa. Monet laitokset tarjoavat verkkokurssit ja etäopiskelu resurssit, jotka helpottavat yksilöiden tutkintoa ilman siirtymistä. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.