Keystone logo

25 Maisteri Ohjelmat sisään Kestävä maatalous 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kestävän kehityksen opinnot
 • Ympäristön kestävyys
 • Kestävä maatalous
Opintoalat
 • Kestävän kehityksen opinnot (25)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kestävä maatalous

  Mestarin tutkinto on erinomainen tapa osoittaa omistautumista ja intohimoa ammattiin. Korkeakoulutuksen saavuttaminen voi johtaa parempaan työhön ja uraan, joka tyydyttää sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti.

  Mikä on kestävän maatalouden päällikkö? Tämäntyyppinen tutkinto opettaa maatalouden käytäntöjen vaikutukset luonnonympäristöön ja miten minimoidaan vaikutus tuotannon maksimoimiseksi. Yksittäiset ohjelmat voivat olla luonteeltaan alueellisia tai globaali lähestymistapa. Monien maatalous- ja biotieteiden aiheita käsitellään yleensä oppilaiden kouluttamiseksi tuotannon keinoin, parhaisiin käytäntöihin ja muihin kestävän maatalouden näkökohtiin.

  Tämän asteen opiskelija voi oppia tuntemaan nykyaikaisen maatalouskäytännön ja elintarviketuotannon. Opiskelijat voivat myös oppia, mitä "orgaanista" eriyttämistä sekä kestävän maatalouden taloudellisia vaikutuksia on. Tämä koulutus voi auttaa päätöksiä koko päivittäisessä elämässä.

  Kestävän maatalouden päällikön kustannukset vaihtelevat riippuen siitä, mihin koululaiset haluavat osallistua ja missä se sijaitsee. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja.

  Kestävän maatalouden alalla on monia mahdollisuuksia, jotka ulottuvat tutkimustyöstä käytännön sovelluksiin. Maatilan johtajaksi tai elintarviketeollisuuden kestävän kehityksen johtajaksi on mahdollista. Kestävän maatalouden maisterin omaavat henkilöt voivat löytää monipuolisia opetuspaikkoja tukemaan seuraavan sukupolven viljelijöitä ja tuottajia kestävillä menetelmillä. On myös perustuksia, järjestöjä ja valtion virastoja, jotka tarvitsevat tutkijoita edistääkseen kestävän maatalouden edistymistä.

  Koulut ympäri maailmaa tarjoavat asteita kestävälle maataloudelle, joten on mahdollista saada tällaista koulutusta monilla paikoilla. Tämän tyyppinen ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.