Keystone logo

15 Maisteri Ohjelmat sisään Kestävä matkailu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
  • Kestävä matkailu
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kestävä matkailu

Master-tutkinto-ohjelma herättää taitoja, joita opiskelijat oppivat kandidaatin tutkinto-ohjelmissaan. Opiskelijat tulevat asiantuntijoiksi tietyillä aloillaan ja avaavat ovia tuottavampiin uranäkymiin.

Mikä on kestävän matkailun maisteri? Kuten nimestäkin käy ilmi, kestävän matkailun tutkimus tarkastelee ympäristönsuojelun ja matkailualan välistä leikkausta. Opiskelija voi opiskella liiketoiminnan johtamista, vieraanvaraisuutta ja kestävyyttä kehittämään tapoja innovoida. Jotkut opiskelijat saattavat joutua suorittamaan diplomityöohjelman loppuun. Opiskelijat voivat usein keskittyä opintoihin matkailutaloustieteeseen, strategiseen johtamiseen, markkinointiin tai muuhun. Kokopäiväisesti opiskelijat saattavat tarvita yhden ja kahden vuoden väliltä kestävän matkailun maisteriksi ohjelmasta riippuen.

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet maisterin kestävän matkailun alalla, ovat yleensä saaneet liikkeenjohdollisia taitoja, joita monet yritykset arvostavat. Lisäksi työnantajat voivat hakea näitä tutkinnon suorittajia kriittisen ajattelunsa ja laajojen markkinavoimiensa ymmärtämisen ansiosta.

Jotkut kestävän matkailun maisteri voivat maksaa enemmän kuin toiset. On tärkeää, että opiskelijat tarkastavat yliopistoillaan, kuinka paljon heidän erityisohjelmansa maksaa. Heidän tulee kysyä luottotunnin kus- tannuksista, luottotunneista, joita he tarvitsevat, ja jos paikallisille tai kansainvälisille opiskelijoille on eroja kustannuksista.

Valmistuttuaan kestävän matkailun mestarin kanssa ihmisillä voi olla paljon uramahdollisuuksia. Jotkut valmistuneista tulevat matkailun johtajille, jotka valvovat hotellien, lomakohteiden ja muiden matkailukohteiden toimintaa. Toiset jatkavat matkailuyritysten, kuten risteilylinjojen, töihin. Nämä konsultit ja neuvonantajat pyrkivät tekemään yrityksestään entistä ympäristöystävällisempiä uhraamatta laatua. Jotkut näistä ammattilaisista työskentelevät ohjaajan tasolla matkailuun keskittyneissä yrityksissä ja hallitsevat koko ammattilaisten joukkoja.

Aivan kuten matkailu voi viedä sinut missä tahansa, opiskelijat voivat ansaita maisterin kestävän matkailun mistä tahansa internet-yhteydellä. Perinteisiin luokkahuoneisiin mieluisimmat opiskelijat voivat valita paikallisista, alueellisista ja kansainvälisistä yliopistoista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.