Keystone logo

242 Maisteri Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Kestävän talouden tutkimus
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (242)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Kestävän talouden tutkimus

Master tutkinto on edistyksellinen ohjelma opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet perustutkintoa astetta. Nämä ohjelmat vaativat yleensä lisäksi kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua. Ennen valmistumista, opiskelijan on osoitettava pätevyys materiaalin täyttämällä alkuperäinen tutkimushanke.

Joten, mikä on Master Kestävän talouden tutkimuksen? Se on korkean tason liike koulutusohjelma, joka keskittyy kestävien käytäntöjen. Nämä ohjelmat sisältävät tyypillisesti monia standardin yrityksen organisaatio kursseja, mutta painopiste on uudempi strategioita, jotka eivät aiheuta yhtä paljon haittaa ympäristölle. Opiskelija voi oppia hallitsemaan yrityksen tai yksikön samalla liikkumisesta yhä monimutkaisempia sääntely-ympäristö. Kurssit ovat tyypillisesti standardin laskentatoimi, rahoitus, ja toiminnot aiheita sekä vihreää energiaa ja valmistusmenetelmiä.

Valmistunut kestävän Taloustutkimusohjelma usein saa parempaa viestintää ja johtamisvalmiuksia.Ne voivat oppia projektinhallinnan taitoja ja miten löytää keinoja tehostamaan prosesseja. Ymmärrystään uusien kestävien valmistus ja kuljetus voi auttaa heitä sopeutumaan vanhempia liiketoimintamalleja nykyaikana.

Kustannukset näistä ohjelmista vaihtelevat. Tunnustukset osastot yliopistoilla on liittyvää tietoa opetusta ja maksuja. Opiskelijoiden pitäisi myös talousarvion kahden vuoden asumis- ja matkakulut kun kirjoilla.

Ammattilaiset yksi näistä asteen ovat päteviä työskentelemään teollisuudessa toimivien toimintojen johtajat ja kustannusten analyytikot. Jotkut ottaa työpaikkoja kuljetus ja auttaa löytämään uusia tapoja tehostaa tuotteiden toimittamista kuluttajille. Vihreän teknologian yritykset palkkaavat näitä asiantuntijoita liiketoiminnan kehittämiseen uraa. Niille, jotka nauttivat heidän riippumattomuutensa voi löytää palkitsevaa työtä konsultteina tai pienten yritysten omistajat.

Online-ohjelmat tarjoavat joustavia muotoja, jotka toimivat hyvin kansainvälisille opiskelijoille ja ammattilaisia. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.