Keystone logo

47 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusala Kielten opetus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
  • Kielten opetus
Opintoalat
  • Kasvatustiede (47)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusala Kielten opetus

Master tutkinto on yleensä monivuotinen ohjelma, jossa keskitytään tiettyyn aiheeseen. Näitä ohjelmia käytetään usein paranneltu kandidaatin 's tutkimuksia, ja sellaisina ne vaativat yleensä hakijoita on suorittanut perustutkintoa astetta.

Mikä on Master Kielten opetus? Nämä kursseja keskittyvät opettaa vieraita kieliä. On olemassa lukuisia sertifioinnit myös mahdollisille kieltenopettajien, ja nämä kurssit pidetään tavallisesti paljon korkeampi akateemisella tasolla, tapahtuu usein aikana kahdesta kolmeen vuoteen. Opiskelijat voisivat odottaa, että heihin luokkia harjoittaa laajaa tutkimusta samoin kuin edistää kehitystä käytännön opetuksen taitoja. Yhteinen kurssit ovat testin suunnittelu, ammattikäytäntöjen, pedagogiikan ja koulutuksen muiden opettajien. Nämä kurssit ovat yleensä saatavilla eri instituutioita, sekä verkossa että perinteiseen opetukseen muodoissa.

Voisi olettaa matkustaa ulkomaille valmistuttuaan tällaista ohjelmaa, jos haluttaisiin, koska saadun tiedon kursseille on yleensä tarkoitettu erityisesti opetuksen ulkomailla. Hankitut taidot tutkijakoulu, kuten pitää aikataulua, joten määräajat ja näy tapaamisista, usein tunnusmerkkejä menestystä tahansa hanke.

Tutkia lukukausimaksuista kustannukset useita laitoksia ennen etenemistä sovelluksia. Laajuus sijoituksesi todennäköisesti vaihtelevat laitoksen tai opetustarkoituksiin seuraavaan.

Valmistuttuaan Master kieltenopetuksen valmistunut voisi mennä tulla akateemisen tutkijan, koulu ylläpitäjä tai vieraan kielen opettaja. Tutkijat käyttävät usein tietojaan ja organisointikykyä tutkia ja ratkaista ongelmia koulutuksessa. Ylläpitäjät voi ohjata koulujen tai määrätä muiden opettajien. Opettajien itsensä usein matkustaa ympäri maailmaa opettaa opiskelijoille kielellä.

Prosessi löytää ohjelma on yleensä melko laaja, niin alkaa heti kun on käytännöllinen. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.