Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Kiinan kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kielet
 • Kiinan kieli
Opintoalat
 • Kielet (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Kiinan kieli

  Yliopisto-opintojen lisäksi maisterin tutkinto on lähtökohta jatkotutkimukselle ja syventää keskittymistä akateemiseen aiheeseen tai ammatilliseen alueeseen. Ihmiset voivat harjoittaa maisterin tutkintoja, joiden tarkoituksena on lopulta opiskella tohtorintutkinnon tai laajentaa uran vaihtoehtoja tai puhtaasti kiinnostaa.

  Mikä on mestari kiina? Tutkinto tarjoaa kulttuurista ja henkistä tietoisuutta sekä Kiinasta että sen kielestä. Opiskelijoilla voi olla aihevalintoja, joihin he voivat keskittyä, kuten kirjallisuus, historia, kielitiede, kulttuuri tai pedagogiikka. Tulkkaus ja kääntäminen ovat muita mahdollisia alueita, varsinkin jos opiskelijan pätevyys äidinkielellään on vahva. Ne, joilla on enemmän ammatillisia etuja, voivat myös harjoittaa liiketoimintaa, rahoitusta, taloutta, tekniikkaa, oikeutta ja tiedotusvälineitä.

  Mestari kiinalainen ohjelma auttaa vahvistamaan analyyttisiä kykyjä ja viestintätaitoja. Tämäntyyppisten ohjelmien jatko-opiskelijat voivat myös olla erittäin päteviä opettamaan ja tarjoamaan koulutusta.

  Krediittämättömät kustannukset Kiinan koulutusohjelmissa eroavat toisistaan ​​ohjelman pituuden, sen tarjoavan oppilaitoksen ja sen sijainnin mukaan. Master-tutkinto-ohjelmat kestävät yleensä yhdestä kolmeen vuoteen.

  Urakehitysmahdollisuudet ovat todennäköisesti runsaat maisteriksi kiinalaisille tutkinnon suorittaneille, kun Kiina jatkaa kasvuaan maailman vallana. He voivat osallistua eri tehtävissä korkeakouluissa, hallituksessa, konsultoinnissa, liike-elämässä, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa tai koulutuksessa. Kirjallisuus- ja kieltenopetusta sairastavilla voi olla kiinalaisia ​​kieltenopettajia tai kielitaitoja. Kääntäjä- ja tulkkitaitoja voi esiintyä myös yksityisissä yrityksissä, julkisissa palveluissa ja eri kansainvälisissä toimistoissa. Toiset voivat haluta jatkaa akateemista työtä jatkamalla opintojaan tohtorikoulutuksen kautta.

  Kiinan kielten koulutusohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa, joko yliopistollisissa kampuksilla tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.