Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Kiinan kieli ja kulttuuri 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kieltentutkimus
 • Kiinan kieli ja kulttuuri
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (13)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kiinan kieli ja kulttuuri

  Päällikön tutkinto tuo mukanaan monia etuja, joista yksi suurimmista on edistyksellinen tietämys valituilla opintoaloilla. Jatko-opinnoilla on mahdollisuus laajentaa uran mahdollisuuksia ja nopeuttaa kehitystä.

  Mikä on Kiinan kielen opinnot? Tämä ohjelma keskittyy yksilöiden kouluttamiseen menneisyyden ja läsnäolon Kiinan kulttuurista. Kielen, murteiden, historian ja politiikan laajan valikoiman ansiosta kiinalainen kulttuuri on rikas ja monipuolinen. Tästä syystä kurssit voivat keskittyä monenlaisiin kurinpidollisiin näkökulmiin, joilla pyritään kehittämään oppilaiden tietämystä ja ymmärrystä Kiinasta sellaisena kuin se aiemmin oli ja maassa, kuten nykyäänkin. Lisäksi opettajat voivat pyrkiä asettamaan kiinalaisia ​​filosofioita ja uskomuksia globaaliksi kontekstiksi perusteellisemman ja relevantin ymmärryksen avulla.

  Yksilöt, jotka suorittavat tutkinnon tällä alalla, ovat yleensä poissa monia positiivisia piirteitä, kuten syvempää kulttuurien ymmärtämistä ja ihmisiä, jotka eivät ole omaa. Ne voivat myös osoittaa monikielisiä valmiuksia sekä vahvaa päättelyä ja analysointia. Jokainen näistä piirteistä voi osoittautua hyödylliseksi monilla aloilla ja henkilökohtaisessa elämässä.

  Kiinan opintojen kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen ja riippuvat monista tekijöistä. Jos koulu sijaitsee, onko kurssit verkossa vai luokkahuoneessa ja ohjelman kesto voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

  Yksilöt, jotka saavat tutkinnon kiinalaisen kulttuurin tutkimuksessa, saattavat olla yllättävän paljon uramahdollisuuksia. Monet tehtävät edellyttävät taitojen, joita alan opiskelijat hallitsevat, ja valmistunut voi löytää tuottavia mahdollisuuksia valtion virastoissa, akateemisissa laitoksissa ja yrityksissä eri puolilla maailmaa. Jotkut työtehtävien tutkinnon suorittaneet voivat olla muun muassa kääntäjä, ulkomainen diplomaatti, tulkki, ulkomaan kirjeenvaihtaja, kansainvälinen markkinointiasiantuntija, rahoitusneuvonantaja tai ulkomaalainen konsultti / analyytikko.

  Monet eri yliopistot tarjoavat tutkinnon kiinalaisissa opinnoissa, mutta opiskelijat haluavat mennä riippuu sijainnista ja aikataulusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.