Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Kiinteistönhuolto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Rakentaminen
 • Rakennuspalvelut
 • Kiinteistönhuolto
Opintoalat
 • Rakentaminen (4)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kiinteistönhuolto

  Yliopistotutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat jatkaa koulutustaan ​​suorittamalla maisterin tutkinto. Vaikka se voi kestää kahta tai useampaa vuotta, täydennyskoulutus voi antaa opiskelijalle mahdollisuuden erikoistua parempaan opintoalaan.

  Mikä on päällikkö rakennuksen ylläpidossa? Koska innovatiivinen teknologia integroidaan edelleen rakennussuunnitteluun, tämä korkeakoulututkinto voi antaa tutkinnon suorittaneille tarvittavat tiedot terveellisten ja energiatehokkaiden rakennusten säilyttämiseksi. Kestävien arkkitehtonisten elementtien tutkimisen ohella opiskelijat voivat myös viettää aikaa keskittymällä siihen, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa rakentamisympäristöjen kanssa, maksimoimalla matkustajien terveyttä ja mukavuutta. Muut tutkintoon kuuluvat kurssit voivat keskittyä valtion sääntelyyn, rakennuskoodeihin ja ympäristövaikutusten ongelmiin.

  Valmistuneet oppivat usein maksimoimaan rakennuskompleksien suorituskyvyn, mukaan lukien päivitykset rakennuksiin, jotka eivät alun perin suunnitelleet resurssien tehokkuutta. He voivat terävöittää kirjallisia ja verbaalisia viestintätaitoja sekä kykyä selittää monimutkaisia ​​teknisiä yksityiskohtia sääntelijöille tai muille asianosaisille, joilla ei ole teknistä taustaa.

  Jatkotutkinnon suorittamisen kustannukset voivat vaihdella koulutusohjelman pituuden, koulun sijainnin, tarjoamien sisältötyyppien mukaan ja siitä, onko luokat otettu kampuksella tai etäyhteydellä. Kustannuksia voi myös vaikuttaa koulun maineen mukaan valitulla alalla.

  Valmistuneet voivat tulla kaupallisten omaisuudenhoitajien, vanhojen rakennusinsinöörien tai yksittäisten rakennusten ylläpidon johtajat rikkaisiin monikäyttökomplekseihin, joissa on erilaisia ​​teknologioita. Muut haluavat olla konsultteja arkkitehtonisia tai insinööritoimistoja, jotka ovat erikoistuneet uusiin rakentamiseen tai remontointiin. Yhdistettynä kiinnostukseen liiketoiminnan johtamisesta, tutkinnon voi tulla omien arkkitehtonisten tai insinööritoimistojen omistajat ja toimitusjohtajat. Kiinnostuessa julkisen sektorin työskentelyyn, tutkinnon suorittajat voivat liittyä valtion rakennusosastoihin vanhempina analyytikoina, sääntelijöinä tai sääntöjen noudattamisen valvonnassa.

  Korkeakoulututkintoja voidaan ansaita henkilökohtaisesti, verkossa tai yhdessä harjoittelun ja opiskelijakonsultoinnin kanssa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.