Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Kirjallisuuden teoria 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Kirjallisuuden teoria
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kirjallisuuden teoria

Master-tutkinto on uskomaton tapa opiskelijoille kasvattaa koulutustaan ​​ja luoda uusia mahdollisuuksia uraansa. Kestää noin vuosi tai kaksi ansaita maisterin tutkinto, joka voidaan suorittaa, kun perustutkinto on saatu.

Mikä on kirjallisen teorian mestari? Keskittymällä kirjallisuuden merkitykseen, filosofiaan ja tulkintaan oppilaat oppivat lukuisia romaaneja, proosaa ja runoja koskevia tietoja ja analysointitaitoja. Jotkut tämän alan kentät voivat keskittyä kulttuurin ja kirjallisuuden väliseen suhteeseen sekä käyttää retoriikkaa vuosisatojen ajan. Jotkut kurssit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden opettaa englantia henkilöille, jotka eivät puhu sujuvasti.

Opiskelijat, jotka saavat kirjallisen teorian mestarin, voivat oppia analysoimaan kaikentyyppisiä kirjoituksia. He oppivat myös lukemaan nopeasti, ja he voivat kehittää innokkaita kulttuuritaitoja sekä historiallisissa että nykyaikaissa, mikä edistää hienostuneita ihmissuhdetaitoja. Nämä taidot auttavat tekemään opiskelijoilta voimakkaampia hakijoita etsiessään työtä.

Tämän asteen kursseilla voi olla vaihtelevia hintoja, joten opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä yliopistoon tai yliopistoon saadakseen lisätietoja. Kustannukset voivat nousta tai laskea eri puolilla maailmaa.

On olemassa useita uran, joka johtuu mestari kirjallisuuden teorian. Kirjallisuuden ja proosan tuntemuksen ansiosta monet valmistuneet tulevat englantilaisiksi professoreiksi tai kielitieteiksi, ja opiskelijat voivat työskennellä myös käännös- tai muokkaustoiminnalla. Koska kirjallisuuden teoria on niin läheisesti sidoksissa sekä painettuun että online-kirjoittamiseen, monet opiskelijat haluavat tulla markkinointiasiantuntijoiksi tai toimittajiksi.

Löytäminen college tai yliopisto, joka tarjoaa verkossa Master kirjallinen teoria ei ole liian kovaa. On monia kouluja ympäri maailmaa, joilla on kursseja, jotka käsittelevät tätä alaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.