Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Kirjastotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Arkistointitiede
  • Kirjastotiede
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kirjastotiede

Päällikön tutkinto on yleinen askel korkeakoulututkinnon suorittaneille monista perustutkinnon taustasta. Tämä tutkinto tunnistaa asiantuntemuksen valitulla alalla ja on edellytys joillekin edistyneille tehtäville.

Mikä on kirjastotieteen maisteri? Kirjastotieteiden maisteriohjelmat opettavat tietovarastojen, pääsyn ja hallinnan perusteet. Opiskelija voi valita entistä perinteisemman kirjastonhoitotyön keskittymän tai harjoittaa digitaalisen median ja palveluiden keskittyvää teknologiapohjaista tutkintoa. Riippuen keskittymisen alueesta, tarjolla olevat kurssit voivat olla tietojärjestelmien suunnittelu, ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus, luettelointi ja tilojen hoito.

Kirjastotieteen maisteriopiskelijat oppivat elintärkeitä taitoja, kuten tietokannan hallintaa, tietotekniikan käyttöä ja tietopalvelun parhaita käytäntöjä. Tämä tutkinto tekee erinomaisen siirtymisen perustutkinto-opinnoista uranvalmistukseen ja voi parantaa ammattitaidon ammattitaitoa.

Kirjastotieteen maisteri kestää yleensä 2-3 vuotta, mutta monet laitokset tarjoavat joustavan aikataulun niille, jotka tarvitsevat pidempään. Kustannukset saada mestarin tutkinnon riippuu laitoksesta, joten on tärkeää, että opiskelijat ottavat suoraan vastaanottoa toimistoon erityisiä rekisteröinti ja ilmoittautumismaksut.

Tämä tutkinto tarjoaa vankan perustan yksityishenkilöille, jotka etsivät tietopohjaisia ​​uraa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työvoimatoimiston työvaliokunnan ennusteiden mukaan kirjastonhoitaja odotetaan kasvavan 2 prosentista 7 prosenttiin vuoteen 2024 mennessä. Sen lisäksi, että hänestä tulee kirjastoja, julkisia kirjastoja, hallintorakennuksia tai sairaaloita, tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa urallaan arkistoina, keräilykursseja, metatietoasiantuntijoita tai tutkimuskirjastoja.

Monissa yliopistoissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa on Master of Library Science -ohjelmia. Suoritus verkossa on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla, eivät pääse ohjelmaan paikallisesti tai tarvitsevat joustavaa aikataulua. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.