Keystone logo

115 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjoittajakoulu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjoittajakoulu
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (115)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjoittajakoulu

Kun hän on saanut kandidaatin tutkinnon, hän voi jatkaa maisterin tutkintoa jatko-opintoihin ja tutkintotöihin opintoalaan tai ammatilliseen suuntaan. Se on ensimmäinen tutkijakoulutuksen taso ennen tohtorintutkinnon suorittamista ja toimii joko askeleena kohti akateemista uraa tai tarjoaa koulutusta uraan.

Mikä on mestari koosteopinnoissa? Tämä tutkinto keskittyy käsityön luovaa kirjallisuutta käsittelevään oppimiseen ja käytännön harjoitteluun sekä erilaisten kirjoitustyylien ja -muotojen tekniikoihin. Joitakin opintojaksoja voivat olla fiktio kirjoittaminen, käsikirjoittaminen, opettaminen luova kirjoittaminen kouluissa, taidehallinto, runous, kirjoituspajan ja kirjallisuus. Kirjoitustyön tekeminen voi olla raskas, olipa se fiktio- tai runo-kirja, joka toimii opinnäytetyönä tai vastaava opinnäytetyönä.

Pääasialliset edut opiskelijoille, jotka suorittavat Master in Composition Studies -ohjelman, ovat parantamaan kirjallisesti ja suorittamaan merkittävää kirjallista työtä, joka on julkaistu. Kirjallisen taidon terävöittämisen lisäksi kriittistä ajattelua ja yhteistyötaitoja kehitetään edelleen, jolloin tutkijat voivat käsitellä ongelmia ja työskennellä muiden kanssa eri projekteissa.

Ohjelmakustannukset vaihtelevat ja riippuvat yleensä ohjelman pituudesta, sen sijainnista ja maasta, jossa se perustuu. Suurin osa opintovaihtoehdoista kestää 1-3 vuotta, mutta mahdollistaa kokopäiväisen tai osa-aikatyön.

Maisterintutkinnon suorittaneet koostumusopinnot yleensä harrastavat luovaa kirjoittajaa, mutta voivat toimia myös ominaisuuskirjoittajina, toimittajina, käsikirjoittajina radiossa tai televisiossa, matkaoppaissa, tietokirjallisissa kirjailijoissa tai muissa ammateissa, joissa kirjoittaminen on ensisijainen tehtävä. He voivat myös tulla luovan kirjoittamisen opettajiksi lukion ja yliopiston tasolla tai jatkaa tohtorintutkinnon jatko-opintoja.

Masters in Composition Studies -ohjelmat löytyvät monista yliopistoista hajallaan ympäri maailmaa. On olemassa sekä kampus-pohjaisia ​​että verkko-opetusohjelmia, jotta voit tutkia ja valita haluamallesi parhaiten sopivan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.