Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 7 Maisterintutkinnot sisään Ammatillinen kirjoittaminen 2023

7 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjoittaminen 2023

Yleiskatsaus

Mikä on ammattimainen kirjoittaminen?
Ammatillinen kirjoittaminen on eräänlainen kirjallinen viestintä, jota käytetään yleisesti työpaikalla. Ammattimainen kirjoittaminen sisältää laajan valikoiman tyylilajeja, kuten muistioita, kirjeitä, raportteja, sähköposteja ja ehdotuksia. Ammattikirjoittajat käyttävät selkeää ja ytimekästä kieltä välittääkseen viestinsä tehokkaasti.

Mitä voin tehdä ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla?
Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnon suorittaneille on tarjolla monia uravaihtoehtoja. Jotkut näistä uravaihtoehdoista sisältävät teknisen kirjoittajan, ehdotuksen tai apurahan kirjoittajan, markkinointikirjoittajan ja toimittajan. Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla olet valmis pääsemään monille aloille ja kommunikoimaan tehokkaasti työpaikalla.

Mitä hyötyä ammatillisen kirjoittamisen opiskelusta on?
Joitakin ammatillisen kirjoittamisen opiskelun etuja ovat vahvojen viestintätaitojen kehittäminen, selkeän ja ytimekkään kirjoittamisen oppiminen ja ammatillisen kirjoittamisen eri tyylilajien ymmärtäminen. Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla olet valmis uraan monilla aloilla. Ammatillista kirjoittamista voidaan kehittää taitona, joka täydentää toista alaa, kuten tutkimusta tai projektinhallintaa, tai se voi olla opintojesi painopiste, jos tavoittelet uraa, jossa kirjoittaminen ja viestintä ovat ydinvastuulla.

Mitä ovat ammatillisen kirjoittamisen tutkinnot?Ammatillisen kirjoittamisen tutkintoja tarjotaan monissa korkeakouluissa ja yliopistoissa, ja ne voidaan hankkia sekä perustutkinto- että jatko-opinnoissa. Ammatillinen kirjoittaminen voi olla pääaine tai erikoisuus, johon voit keskittyä kirjoitus- tai sävellystutkinnon aikana. Se voi olla myös kurssi tai luokka, joka tarjotaan osana toisen tutkinnon opetussuunnitelmaa. Kirjoittamisen ammattikursseja voidaan suorittaa myös korkeakoulututkinnosta riippumatta urakehitystä varten tai erillisenä tutkintona.Mitä opiskelen Professional Writing -ohjelman aikana?Joitakin aiheita, joita voit opiskella ammatillisen kirjoitusohjelman aikana, ovat kielioppi, tyyli, asiakirjojen suunnittelu ja muokkaaminen. Opit myös ammatillisen kirjoittamisen eri genreistä, kuten muistioista, kirjeistä, raporteista ja sähköposteista. Lisäksi saat käytännön kokemusta kirjoittamalla ja tarkistamalla asiakirjoja eri muodoissa. Ammattimaiset kirjoitusohjelmat voivat sisältää myös käsitteitä, kuten luetun ymmärtäminen javiestintätaidot.

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjoittajakoulu
  • Ammatillinen kirjoittaminen
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto