Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Kognitiotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Kognitiotieteet
Opintoalat
 • Kasvatustiede (18)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Kognitiotieteet

  Master-tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada laajaa tietoa tietyllä alalla ja tarjoaa mahdollisuuden suorittaa perusteellisempaa tutkimusta. Tohtorin tutkinto vaaditaan niille, jotka haluavat saada PhD.

  Mikä on kognitiotieteiden maisteri? Kognitiotutkimus on laaja aihe, joka tutkii aivojen eri osa-alueita, kuten ajattelua, oppimista ja tietojenkäsittelyä. Alan maisteritutkinnon suorittaneet voivat opiskella ja tehdä tutkimuksia monista aiheista, kuten psykologiasta, tietokoneiden mallintamisesta, aivojen kuvantamisesta ja kielen hankinnasta. Koska monipuoliset painopistealueet ovat käytettävissä, tulevilla ohjelman osanottajilla pitäisi tutkia, mitkä kouluista he haluavat erikoistua.

  Kognitiotieteiden jatkotutkinto voi auttaa hakijoita kehittämään vahvoja taitoja, jotka voivat hyödyttää heitä koko elämänsä ajan. Yksilöt todennäköisesti kehittävät vahvoja tutkimus- ja analyyttisia taitoja sekä ongelmanratkaisukeinoja. Ymmärtäminen ihmiskäyttäytymisestä voi myös lisätä johtamistaitoja.

  Kognitiotieteiden kandidaatin jatkokoulutuksen kustannukset riippuvat pitkälti opiskelijan valitsemasta erityisohjelmasta ja koulusta sekä opintojen kestosta. Tyypillisesti tämä kestää noin 1-2 vuotta.

  Kognitiotieteiden kandidaatin hankkiminen voi antaa vastaanottajille mahdollisuuden harjoittaa lukuisia urapolkuja tietyn osaamisen mukaan. Yksilöt saattavat löytää työpaikan useilla aloilla, mukaan lukien valtion virastot, voittoa tavoittelematon sektori ja koulutus. Ihmisiä, joilla on tämä tutkinto, voidaan käyttää hallinnointi-, tutkimus-ja postsecondary opetuksen kantoja. Esimerkkejä potentiaalisista potentiaalisista tehtävistä ovat tutkimusanalyytikko, tekninen kirjailija, web-kehittäjä ja markkinointiagentti.

  Sekä verkko- että kampuksen ohjelmat ovat olemassa kaikkialla maailmassa. Kun päätät erityisen tarkennuksen, jota haluat jatkaa, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.