Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 27 Maisterintutkinnot sisään Konservointi 2023

27 Maisteri Ohjelmat sisään Konservointi 2023

Yleiskatsaus

Gradu on jatkotutkinto, joka näyttää opiskelija on saanut kehittyneen koulutuksen hänen valitsemaansa alaa. Otettu saatuaan perustutkintoa astetta, tämä ohjelma voi kestää yhdestä neljään vuotta loppuun.

Mikä on Master Conservation? Tämä koulutusohjelma jatkaa siitä mihin kandidaatin tutkintoon jättää pois, keskittyvä tutkimus taitoja ja monimutkaisemman aiheita. Opit tekemään tutkimusta ja säilyttää tärkeä kulttuurinen luotuja objekteja kiven ja puun sekä koriste pinnat. Muita materiaaleja käytetään luomaan kolmiulotteisia kappaleita sisältävät keramiikkaa ja kipsi, jotka opit myös miten säilyttää.

Niin paljon tietoa saatavilla Internetissä tänään, on tärkeää oppia tutkia ja minne hakea tietoa objektien tulee työskentelemään. Advanced tutkimuksen taitoja ovat haluttuja monilla aloilla.Voit myös oppia, miten suunnitella ja toteuttaa pitkän aikavälin hankkeisiin tässä ohjelmassa, saadaan arvokasta projektinhallinnan osaamista.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat Master säilyttäminen, ja opetusta kustannukset vaihtelevat instituutioissa. Ota yhteyttä kouluun suoraan lisätietoja kustannuksista.

Tietoja käytetyistä menetelmistä luoda taidetta kaikissa muodoissaan antaa sinulle syvempää arvostusta kulttuurisia käytäntöjä, jotka voivat johtaa erilaisiin uran. Saatat nauttia toiminut kuraattorina museon tai yhteisö. Kun tulee enemmän asiantuntija omalla alalla, voit halutessasi toimia Estate arvioitsijan, antiikkikauppias tai hallita taidegalleria. Kustannustoimialan, voit nauttia kirjallisesti tai muokkaamalla artikkeleita ja / tai kirjoja.

Voit suorittaa Master suojeluohjelmaan läpi erilaisia ​​online koulut ja nauttia opiskelusta kotoa.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taidealan opinnot
  • Taide
  • Konservointi
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto