Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Konsultointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Konsultointi
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Konsultointi

  Jatkotutkintoja monenlaisia ​​tutkimuksia ovat kasvaneet enemmän ja enemmän erikoistunut kymmenen viime vuoden aikana. Master 's astetta, jotta opiskelijat voivat saada syvällistä koulutusta menetelmiä ja sovelluksia, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia minkäänlaista ammatillista.

  Mikä on Master Consultancy? Master Consultancy on jatko-tason tutkinto, joka merkitsee olet suorittanut merkittäviä tutkimuksen alalla yrittäjyyteen tutkimukset, ja että olet ammatillisesti valmis toimimaan yhteistyössä asiakkaiden konsulttina eri tavoin. Se on suunniteltu jatkeeksi erikoistumista alkaa usein yrittäjyyden opintoja perustutkintoa astetta, vaikka ohjelmat ovat myös saatavilla opiskelijoille enemmän yleisen liiketoiminnan taustoja samoin.

  Edut jatkaa maisterin konsultointi kuuluu laajennettu työkalupakki, joka hyödyttää itsesi ja asiakkaasi, antaa sinulle laajemman taktiikoita käyttää olitpa kasvavat oman yrityksen tai hallita jonkun toisen. Tutkinto antaa myös sinulle kokemusta tarvitaan, jotta hyvin analysoitu päätöksiä nopeasti ja erilaisissa muuttuvat olosuhteet, jolloin saadun tiedon välittömästi käytännön.

  Kustannukset vaihtelevat melkoisesti eri ohjelmissa, mutta ne ovat kilpailukykyisiä muiden astetta eri liiketoiminta-liittyvillä aloilla. Paras tapa saada arvio lukukausimaksuista kustannuksia eri ohjelmien on ottaa yhteyttä laitoksen tarjoaa astetta.

  Uran konsultointi voi vaihdella poikki monenlaisia ​​sovelluksia ja polkuja. Monet asiantuntijat työskentelevät ongelmien ratkaisussa erilaisia ​​asiakkaita, hoitamiseen ammatillisia suhteita ja verkostoja yritysten perustamista, joiden avulla ne voivat lujittaa niiden voimavaroja.Yksittäiset ura liikeratoja vaihtelee paljon riippuen että hän voi neuvotella yksittäisten opiskelijoiden jatkaa, mutta strategiset kasvuun ja henkilöstöhallinnon ovat yhteisiä valintoja.

  Tällä kehittyvällä alalla parhaiten edustaa pieni mutta oma ydinryhmä verkossa kouluissa. Monet palkkaavat kansainvälisesti, ja keskittyä rakentamaan ammatti työskentelemällä omistettu opiskelijoiden erilaisia ​​taustoja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.