Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Etiikka Korruptionvastainen toiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Etiikka
  • Korruptionvastainen toiminta
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Etiikka Korruptionvastainen toiminta

Hanki syvempi käsitys opintojasi saamalla master-tutkinto. Tämä on saatavissa heti, kun perustutkinto on valmis. Mestarin tutkinto vaatii usein diplomityön vastaanoton.

Mikä on mestari korruption torjunnassa? Tämä ohjelma keskittyy yritystoimintaan ja politiikkaan liittyvään vaatimustenmukaisuuteen ja korruption torjuntaan. Voit keskittyä voimakkaasti rikollisuuteen, sääntöjen noudattamiseen ja etiikkaan. Tämä ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta loppututkintoon. Joissakin kursseissasi voit tunnistaa laissa esiintyvät uhat ja riskit sekä oppia tekemään sisäisiä tutkimuksia. Olet todennäköisesti koulutettu tekemään liiketoiminnan korkeimpien eettisten standardien kanssa.

Tässä oppiaineessa voit oppia monia elintärkeitä taitoja, kuten lain uhkien tunnistaminen ja ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä yhteisössä. Tämä tutkinto voi antaa sinulle laajemman tietämyksen maailmasta ja sen rakenteista, jotka parantavat kriittisen ajattelun taitoja.

Päällikön hinta korruptiontorjunnassa on erilainen useimmille kouluille tai maille. Muista, että perustutkinto on ansaittava ennen maisterin tutkintoa.

Tämä monipuolinen tutkimusala voi luoda uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia. Voit halutessasi toimia yritysasiamiehenä tai päävastuullisena virkamiehenä. Sinusta voi tulla yrityksen eheyden johtajuus, korkeatasoinen työntekijä, joka vahvistaa yrityksenne mainetta ja eettistä ulkonäköä. Toinen käytettävissä oleva ammatti voi olla liiketoiminnan kehittämisen edustaja, joka käsittelee rahanpesun kysymyksiä maailmanlaajuisesti ja työskentelee strategian, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Monilla yrityksillä on etiikka- ja noudattamisohjelma tai -jako, johon voit työskennellä.

Korruption vastainen toiminta on ura, jota tarvitaan kaikkialla maailmassa. Löydät verkkokursseja ja ohjelmia kansainvälisesti sekä kansallisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.