Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Korumuotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Muoti
  • Asustesuunnittelu
  • Korumuotoilu
Opintoalat
  • Muoti (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Korumuotoilu

Monet opiskelijat jatkaa maisteriksi valmistumisen jälkeen heidän kandidaatin tutkinto. Tämä edistyksellinen tutkinto on suuri mahdollisuus saada erikoisosaamista, joka voi nopeuttaa työelämässä tarvittavia taitoja. On maisteriohjelmien saatavilla kaikkialla maailmassa.

Mikä on Master Korut? Tämä edistyksellinen koulutusohjelma kattaa kaiken sinun täytyy tietää kokea menestystä liiketoiminnan koruja. Opit helmi työ-, clasping ja taonta tekniikoita, tyyli vinkkejä, miten suunnitella oman linjan, ja enemmän. On eri yliopistoissa ympäri maailmaa tarjoavat tätä koulutusta, ja useimmat niistä perustuvat kampuksella. Jotkin ohjelmat myös opettaa lisälaite suunnittelu, joka on arvokasta tietoa tulevaa uraa. Saattaa olla erityisiä vaatimuksia sovelletaan, kuten portfolio. Kuitenkin, useimmat sovellukset ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita.

On olemassa useita etuja saada Master korut.Edistyksellinen tutkinto on erinomainen keino parantaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja. Se auttaa paljon ihmiset kokevat enemmän menestystä tulevalla työuralla. Lisäksi tämän tyyppinen ohjelma on hyvin yksityiskohtaisesti suuntautuneita.

Hankintakustannukset maisteriksi vaihtelee koulu päätät osallistua. On yliopistoissa ympäri maailmaa, jotka tarjoavat tämän tyyppisessä ohjelmassa, ja he kukin veloittaa erilaisia ​​hintoja. Voit tutkimuksen tarkka kustannus niiden ottamista toimistoon.

Valmistuneet joilla on Master Korut siirtyä työskentelemään erilaisia ​​työpaikkoja. Monet ihmiset alkavat oman linjat. Toiset toimivat jälleenmyyjille tai suunnittelijoita. On myös ihmisiä, jotka työskentelevät valmistajille. Jotkut ihmiset haluavat työskennellä hienoja koruja kun taas toiset haluavat työskennellä puku kappaletta.

Voit hakea maisteriohjelman verkossa. Kun etsit kursseille, varmista löytää oikea, joka vastaa tarpeitasi.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.