Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 19 Maisterintutkinnot sisään Koulukuraattori 2023

19 Maisteri Ohjelmat sisään Koulukuraattori 2023

Yleiskatsaus

Master-tutkinto on jatkotutkinto, joka voi kestää jonnekin yhdestä neljään vuotta loppuun. Jotkin ohjelmat edellyttävät opiskelijoiden kirjoittavan opinnäytteen tai suorittavan tutkintotodistuksen täydentävän luottotuntien määrän. Ohjelmat voivat olla ammattimaisia ​​tai tutkimuspohjaisia.

Mikä on maisteri koulun neuvonnassa? Opiskelijoille annetaan yleensä ohjeita K-12 oppijoille, kouluille, perheille ja yhteisöille. Opiskelijat voivat ottaa luokkia, kuten kouluohjauksen periaatteet, neuvon taidot ja tekniikat, perhejärjestelmien käsitteet, monikulttuurisen neuvonnan, inhimillisen kasvun ja kehityksen sekä psykopatian ja diagnoosin. Yksilöt maisteriohjelmassa pyrkivät yleensä oppimaan kaikenikäisiä opiskelijoita keskittymään akateemiseen, urakehitykseen, sosiaaliseen ja emotionaaliseen kehitykseen, antaen heille mahdollisuuden saavuttaa menestystä koulussa ja valmistautua johtamaan aikuisten täyttymistä.

On monia etuja palkata maisterin tutkinto koulun neuvonnassa. Valmistuneet kehittävät yleensä suuria kuuntelutaitoja. Kun opettaa toisia tavoitteita, he yleensä ottavat nämä taidot mukaan. Opiskelijat voivat myös saada kokemusta erilaisten taustojen kanssa työskentelevien henkilöiden kanssa. Näin he voivat olla myötätuntoisia ihmisiä, jotka ymmärtävät monimuotoisen yhteisön toiminnan.

Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat erilaisia ​​mestarin ohjelmia, ja kustannukset voivat vaihdella valmistumisajan ja opintojakson perusteella. Ota yhteyttä erityisiin kiinnostuneisiin kouluihin kysyäksesi oppitunnin odotuksia.

Koulutuksen neuvonantaja voi kouluttaa oppilaita työpaikkakouluttajina, hallinnollisina avustajina ja muissa akateemisissa tehtävissä. Jotkut tutkinnon suorittaneet harjoittavat uransa voittoa tavoittelemattomilla järjestöillä, jos he pystyvät auttamaan apurahaa heikossa asemassa olevilla ja väärin käytetyillä lapsilla. Valmistuneet voivat myös saada uran kliinisiksi tapausten hoitajiksi, sosiaalityöntekijöiksi, mentoreiksi tai erityisopettajiksi. Pienellä määrällä lisäkursseja ja lisensointia valmistuneet voivat löytää työpaikkoja mielenterveyden asiantuntijoilta ja mielenterveyden terapeutteilta.

Koulutusohjauksen maisterin tutkintoa voidaan helposti harjoittaa perinteisellä kampuskoulutusalueella tai verkko-opinto-ohjelman kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Koulukuraattori
Opintoalat
 • Kasvatustiede (19)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto