Keystone logo

9 Maisteri Ohjelmat sisään Koulupsykologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Terveydenhuolto
 • Mielenterveys
 • Psykologia
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (9)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Koulupsykologia

  Suoritustapahtuman aikana opiskelijoiden on valmistauduttava voimakkaisiin kursseihin ja tiukoihin tutkimusprojekteihin. Näiden ohjelmien myöntämisen astetta pidetään yleisesti korkeampina kuin perustutkinnon ja alhaisempi kuin tohtorintutkinnot.

  Koulutuksen psykologia on tutkimus siitä, miten ihmiset käyttäytyvät ja ajattelevat oppimisen aikana. Mikä on maisteri opetuspsykologiassa? Tutkijat, jotka haluavat saada ammatillista uskottavuutta, ovat usein ilmoittautuneet näihin ohjelmiin jatkamaan psykologian perustutkintoja. Yhteinen tavoite monien koulutusohjelmien maisteriohjelmien kesken on antaa tietoa ja taitoa, jota tarvitaan oppimisprosessien kriittisten arvioiden suorittamiseen. Tämä saavutetaan tutkimalla eri tekijöitä, jotka vaikuttavat tiedon hankkimiseen luokkien kuten biologian, kielen hankinnan ja perheen sosiologian avulla.

  Psykologian ymmärtämisestä on monia etuja, mutta toisten syvempi ymmärrys ja myötätunto ovat yksi henkilökohtaisen ja ammatillisen elämän hyödyllisimmistä. Erityisesti koulutuspsykologia voi auttaa nopeuttamaan omaa oppimisprosessia. Lisäksi monien mestariohjelmien hankkimien innostuneiden vertaisten ryhmä on usein tukihenkilö koko tutkijan elämässä.

  Koulutusasteisiin liittyvät kulut vaihtelevat toimielimestä toiseen. Usein on parasta viitata suoraan kunkin koulun julkaisemiin tietoihin.

  Lastenhoitopalvelut käyttävät usein oppimispsykologeja, erityisesti sellaisia, jotka hoitavat ohjelman osanottajia, joilla on rajalliset viestintäominaisuudet. Tämän hoitotyön tehtävissä saattaa olla palautteen antaminen vanhemmille, oppimisistuntojen hallinta ja toimintasuunnitelmien kehittäminen. Julkiset ja yksityiset koulutkin etsivät usein myös koulutuksen ja psykologian koulutusohjelmia, jotka toimivat oppimisvalmentajina tai opettajina. Neuvonantajat voivat auttaa opiskelijoita tunnistamalla esteitä ja kehittämään yksilöllisiä ratkaisuja. Psykologisen osaamisen omaavat opettajat voivat olla hyvin valmiita hallitsemaan luokkahuoneita, kehittämään oppimisstrategioita ja tietenkin opettamaan psykologiaa oppijoille.

  Koulutuspsykologiohjelmat ovat usein ensimmäinen askel kohti täyttävää tulevaisuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.